Facings

Facings

Heeft u last van afgebroken tanden, scheve of verkleurde tanden of spleetjes tussen de tanden en vindt u dit niet mooi? De tandarts kan dit probleem eenvoudig repareren met facings. Met facings verhelpt de tandarts uw probleem op een natuurlijke manier, zodat u weer uitgebreid kunt lachen in het openbaar.

 

Bij VieDenta Kliniek worden de facings gemaakt van composiet of porselein. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om u te adviseren over de verschillende oplossingen die mogelijk zijn.

Kies voor Facings bij VieDenta Kliniek

  • Ervaren specialisten die u graag weer een glimlach op uw gezicht bezorgen
  • Geen lange wachttijden
  • Binnen 1 behandeling een nieuwe glimlach
  • Productie in ons eigen tandtechnisch laboratorium

Snel weer een nieuwe glimlach

U heeft een gezond gebit, maar bent alsnog niet helemaal tevreden. U stoort zich telkens weer aan die afgebroken stukjes, spleetjes tussen de tanden of verkleurde tanden. Tijd om de stap te zetten en weer vol vertrouwen die glimlach te tonen aan iedereen!

Wist u dat we bij VieDenta Kliniek op korte termijn weer een geweldige glimlach op uw gezicht kunnen toveren?!

Voordat u bij ons in behandeling gaat, plannen wij een adviesgesprek in met een van onze specialisten. Deze kijkt naar de beste oplossing voor uw gebit en luistert ook graag naar al uw vragen en wensen. Vanuit dit adviesgesprek ontvangt u een persoonlijk op maat gemaakt behandelplan, waarin alle informatie omtrent uw behandeling en de bijbehorende kosten terug te vinden is.

Zodra u besluit om de behandeling in onze kliniek te laten uitvoeren, kunnen de facings op korte termijn geplaatst worden. De behandeling kan normaliter binnen 2-4 weken ingepland worden en na 1 behandeling geniet u al van een nieuwe glimlach!