Narcosebehandeling

Narcosebehandeling

Een gezond en sterk gebit zonder angst

Bent u bang voor de tandarts? Dan bent u niet alleen. Angst voor de tandarts is één van de meest voorkomende fobieën. Ongeveer 800.000 Nederlanders zijn zó bang voor de tandarts, dat zij een bezoek uitstellen. Nare ervaringen met tandartsen in het verleden, angst voor pijn en angst om de controle over de behandeling te verliezen, zijn redenen die vaak worden genoemd. Wellicht is een behandeling onder narcose een geruststellende oplossing voor u. VieDenta Kliniek is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten onder narcose. Ons team stelt u graag op uw gemak. Én u wordt wakker met een gezond en sterk gebit.

Alle voordelen van een narcosebehandeling op een rij:

  • U kunt rechtstreeks zonder verwijzing bij ons terecht;
  • Wij behandelen uw gebit terwijl u slaapt;
  • U wordt vakkundig behandeld in ons eigen narcosecentrum;
  • Wij garanderen u een veilige en zorgeloze behandeling;
  • Onze angsttandartsen zijn BIG-geregistreerd;
  • Onze tandartsen hebben alle begrip voor uw angst;
  • Wij behandelen u tegen landelijk vastgestelde tarieven.

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens het adviesgesprek kunt u aangeven dat u onder narcose behandeld wilt worden. Onze tandheelkundige medewerkers geven u alle benodigde informatie en uitleg. Uw gezondheid staat bij ons voorop. Daarom vragen wij u om een medische vragenlijst in te vullen. Ook kan er eventueel een hartfilmpje worden gemaakt. De anesthesist beoordeelt vervolgens of u onder narcose behandeld kunt worden. In de meeste gevallen is dat geen enkel probleem.

Tijdens het adviesgesprek wordt u niet behandeld. U hoeft dus niet bang te zijn voor haakjes of pijn.

U merkt niets van de behandeling

Op de dag van de behandeling brengt de anesthesist u rustig in slaap, zodat u niets merkt van de behandeling. Hier mag de persoon die u begeleidt bij aanwezig zijn als u dit prettig vindt. Kort nadat de tandarts uw behandeling succesvol heeft afgerond, ontwaakt u rustig in onze uitslaapkamer. Onze recovery-assistente vangt u op. Zodra u weer volledig wakker bent, leggen onze specialisten u graag uit hoe uw behandeling is verlopen. Ongeveer een uur na de behandeling mag u (onder begeleiding) naar huis. U verlaat VieDenta Kliniek met een fris, stevig en natuurlijk gebit.

De dag na de behandeling bellen wij u op om te vragen hoe het met u gaat. Tijdens een (eventuele) vervolgafspraak controleert de tandarts uw mond en krijgt u verdere uitleg over de verzorging van uw gebit.

Wilt u meer weten over onze narcosebehandelingen?

Neem dan vrijblijvend contact op met de narcosetandarts van VieDenta Kliniek en laat u informeren over de mogelijkheden, kosten en vergoedingen. Neem de stap en gun uzelf een klachtenvrij en stralend gebit.