Overnachten in de buurt

Overnachten in de buurt

Wanneer u ervoor kiest om uw tandheelkundige behandeling bij VieDenta Kliniek (onder narcose) te laten uitvoeren, begrijpen wij dat dit voor u een ingrijpende ingreep kan zijn. Om u zoveel mogelijk te kunnen ontzorgen, bieden wij u een overnachting aan bij een nabijgelegen hotel, waar u tegen een gereduceerd tarief in alle rust kunt bijkomen van uw behandeling.

 

Auberge de Papenberg

Zo’n 10 minuten van onze kliniek vandaan ligt in de prachtige natuur van het Nationaal Park de Maasduinen Auberge de Papenberg; oorspronkelijk een boerderij, gelegen in een schitterende wandeltuin met een pracht aan bomen, heesters en bloemen. Hier vindt u de geborgenheid van rust en de gezelligheid van thuis in een verfijnd comfort.

 

Auberge de Papenberg is een viersterren hotel met 21 stijlvol en luxe ingerichte kamers. De kamers zijn allen voorzien van een eigen badkamer met toilet, haardroger, telefoon, wifi, flatscreen tv, radio, thee/koffie faciliteiten en een eigen minibar. Bij de overnachting zit ook standaard een ontbijtbuffet inbegrepen.

Uw overnachting bij Auberge de Papenberg

Wanneer u besluit om na uw behandeling (onder narcose) te blijven overnachten bij Auberge de Papenberg, bieden wij u tegen een gereduceerd tarief een moment om in alle rust bij te komen van uw behandeling. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de avond voorafgaand aan uw behandeling te blijven overnachten bij de Papenberg.

Wanneer u aan ons doorgeeft dat u graag wilt blijven overnachten bij Auberge de Papenberg, regelen wij dat dit in orde wordt gemaakt.

Waarom overnachten bij Auberge de Papenberg?

  • Tegen een gereduceerd tarief overnachten bij Auberge de Papenberg;
  • Geen lange reistijden; Op 10 minuten afstand van onze kliniek blijven overnachten;
  • Zowel voorafgaand als na uw behandeling (onder narcose) mogelijk;
  • Kom tot rust in de groene omgeving van Nationaal Park de Maasduinen.

Wilt u meer weten over een overnachting bij Auberge de Papenberg? Neem dan contact met ons op!