Volledige gebitsprothese

Volledige gebitsprothese

Uw tanden zijn uw visitekaartje. Een mooi en verzorgd gebit geeft u het vertrouwen om lachend door het leven te gaan. Maar wat als al uw tanden en kiezen missen of verwijderd moeten worden? Dan biedt een volledige gebitsprothese de juiste oplossing!

Wat is een volledige gebitsprothese?

Een volledige gebitsprothese vervangt alle tanden en kiezen in uw kaak. De gebitsprothese bestaat uit een kunststof tandvleeskleurig deel en is voorzien van kunststof of porseleinen tanden en kiezen.

waarom een volledige gebitsprothese?

Wanneer alle tanden of kiezen verwijderd moeten worden, biedt de volledige gebitsprothese een oplossing voor u. In Nederland lopen bijna 2 miljoen mensen rond met een volledige gebitsprothese en bij velen van hen past deze prothese niet goed. Dit kan leiden tot drukplekken, gescheurde mondhoeken, losschietende protheses en versleten tanden en kiezen in het gebit. Bent u benieuwd of uw prothese nog goed past of bent u op zoek naar een passende oplossing voor uw probleem? Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren tijdens een adviesgesprek met één van onze tandartsen.

Vergoeding door uw zorgverzekeraar

In veel gevallen wordt uw volledige prothese (gedeeltelijk) vergoed door uw zorgverzekeraar. Bent u benieuwd of dit voor u ook geldt? We zoeken het graag voor u uit en helpen u bij uw aanvraag.