maandag 28 november

Happen wordt verleden tijd met de komst van de mondscanner

Happen. Het is een begrip bij de tandarts waar bijna geen enkele patiënt een positief verhaal over heeft. Het duurt te lang, het is vies en je krijgt er spontaan kokhalsneigingen van. Het is dan ook niet voor niks dat veel patiënten er tegenop zien om naar de tandarts te gaan om te happen. Bij VieDenta Kliniek is dit echter (in de meeste gevallen) verleden tijd, want wij werken sinds kort met een mondscanner, waarmee digitale afdrukken van het gebit worden gemaakt.

 

Wij beschikken bij VieDenta Kliniek sinds kort over een mondscanner, waarmee digitale 3D-scans worden gemaakt. Deze 3D-scans zijn zeer nauwkeurig waardoor het meestal niet meer nodig is om te happen. De 3D-scan is meteen zichtbaar op het scherm en kan direct doorgestuurd worden naar het tandtechnisch laboratorium. De tandarts en tandtechnicus kunnen meteen schakelen, waardoor het proces wordt versneld.

Bij VieDenta Kliniek staat de patiënt op nummer 1 en daarom vinden wij het ook erg belangrijk dat alle stappen in het behandelplan zo comfortabel mogelijk uitgevoerd kunnen worden. Met de komst van de mondscanner wordt het happen (in de meeste gevallen) verleden tijd en bieden wij jou net dat beetje extra comfort!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en plan een adviesgesprek in met een van onze tandartsen.