woensdag 25 mei

Maak kennis met Juul

Sinds maart heeft Juul het team van VieDenta Kliniek versterkt! Zij gaat als Frontoffice medewerkster aan de slag en stelt zich graag even aan jullie voor:

Ik ben Juul Trienekens, 22 jaar oud en ik woon in Venlo. In mijn vrije tijd ben ik vaak bij vrienden te vinden en ik hou ervan om een terrasje te pakken of gezellig wat te ondernemen.
Ik ben al langere tijd op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben een beetje zoekende geweest welke baan en branche het beste bij mij passen. Na gewerkt te hebben in de horeca, retail en sportschool en dus geproefd te hebben van verschillende functies en branches, kwam ik de vacature bij VieDenta Kliniek tegen. Door het veelzijdige werk en het uitgebreide contact met mensen sprak deze uitdaging mij erg aan. Daarnaast vind ik het leuk om aan de slag te gaan in een totaal nieuwe branche.
Ik kijk uit naar de tijd die ik bij VieDenta mag werken en naar alle dingen die ik mag gaan leren om mezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen!