Over VieDenta Kliniek

Over VieDenta Kliniek

Bij VieDenta Kliniek werken tandheelkundige topprofessionals om u behandelingen van het hoogste niveau aan te bieden. We hebben alle disciplines in huis en we beschikken over een eigen tandtechnisch laboratorium en narcosecentrum. Hierdoor garanderen we u altijd persoonlijk maatwerk van hoge kwaliteit. Onze specialisten streven er niet alleen naar dat u een gezond gebit heeft, maar óók een mooi gebit. Ook voor reguliere tandheelkundige behandelingen van de hoogste kwaliteit bent u bij VieDenta Kliniek aan het juiste adres.

De voordelen die VieDenta Kliniek u biedt

  • Topprofessionals in de tandheelkunde;
  • Behandelingen tegen landelijk vastgestelde tarieven;
  • Alle disciplines in huis, altijd een passende oplossing voor u;
  • Eigen tandtechnisch laboratorium voor persoonlijk maatwerk van hoge kwaliteit;
  • Mogelijkheid tot behandeling onder narcose in ons eigen narcosecentrum;
  • U ontvangt een persoonlijk behandelplan en een overzicht met kosten en vergoedingen;
  • Wij bieden u alle aandacht die u nodig heeft.

Hygiëne

Onze kliniek beschikt over een eigen inpandige sterilisatieafdeling. Hier werken we op het allerhoogste niveau; de sterilisatieprocessen worden continu door interne en externe partijen gecontroleerd om hoge behandelkwaliteit te blijven garanderen.

Topprofessionals

Onder onze tandartsen bevinden zich o.a. hoogleraren, bestuursleden van het Kwaliteitsregister Tandartsen en vele andere hoogopgeleide zorgprofessionals. In onderling medisch overleg streven wij altijd naar de best mogelijke tandheelkundige zorg. Dat is waar VieDenta Kliniek voor staat!

VieDenta Kliniek kwaliteitsgarantie

VieDenta Kliniek biedt een hoge kwaliteit aan service en zorgt voor een gezond én mooi gebit.

BIG Register en professionele standaard

Alle tandartsen en medisch specialisten bij VieDenta Kliniek zijn BIG geregistreerd. De medisch specialisten zijn tevens MSRC geregistreerd. Alle professionals bij VieDenta Kliniek zijn uitermate ervaren en volledig gekwalificeerd. Bij VieDenta Kliniek wordt de medische professionele standaard gevolgd. Dit houdt in dat VieDenta Kliniek werkt volgens de geldende normen, regels en richtlijnen.

Hoog kwalitatieve producten

VieDenta Kliniek werkt enkel met hoogwaardig kwalitatieve producten, die grotendeels in ons eigen tandtechnisch laboratorium worden vervaardigd.

Eigen tandtechnisch laboratorium

Alle tandtechnische werkstukken (gebitsprotheses, kronen en bruggen) worden vervaardigd in het eigen laboratorium en in nauwe samenwerking met de bij VieDenta Kliniek werkzame tandartsen. Zo garanderen wij u een perfecte maatwerkoplossing van hoge kwaliteit, geproduceerd in Nederland.

VieDenta Kliniek is aangesloten bij: