Ons team

Ons team

Prof. Dr. Hugo de Bruyn

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie en hoogleraar tandheelkunde in bijzondere parodontologie

BIG: 09054471802

“Van het vervangen van een enkele tand of kies middels implantaten, tot uitgebreide gebitsrestauraties; voor een gezond én mooi gebit bent u bij ons in de beste handen."

Drs. Harrie Op de Laak

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie, tandarts-gnatholoog, slaapgeneeskundige

BIG: 59032541702

“Het is geweldig om patiënten met uitgebreide tandheelkundige problemen na een behandeling terug te zien met een prachtig nieuw gebit. Door onze jarenlange ervaring en het feit dat we alle disciplines onder één dak hebben, kunnen we elk tandheelkundig probleem of verzoek oplossen met individueel maatwerk.”

Drs. Robert Strijkert

Tandarts & intake-adviseur

BIG: 09060658702

“Mijn motto: goede tandheelkunde is maatwerk in een prettige omgeving, waar tijd en begrip is voor de patiënt. Mijn specialisaties zijn implantologie en esthetisch kroon- en brugwerk. Wij vinden het belangrijk om in een verkennend intakegesprek goed naar uw klachten en wensen te luisteren, daar nemen we ook alle tijd voor.”

Twan van den Hurk

Tandprotheticus

“Samen met de tandartsen, implantologen en ons eigen tandtechnische laboratorium zorgen wij ervoor dat u een prachtig nieuw gebit krijgt. Elke dag opnieuw vind ik het fantastisch om patiënten een glimlach te geven. Daar doen wij het voor!”

Mustafa Albayrak

Anesthesist-intensivist

BIG: 49053533301

"Gespecialiseerd in Intensive Care Geneeskunde, all-round medicus practicus met ervaring, kennis en kunde binnen de algemene anesthesiologie, alle gangbare locoregionale technieken en cardiothoracale anesthesie."