Uw mening telt

Lees de verhalen van patiënten die u voorgingen met een behandeling bij VieDenta Kliniek.

Reviews

Reviews

Dhr. Ambaum

“In één woord super!”

Ik ben door Viedenta kliniek geholpen op een zeer fijne begripvolle manier. Ik ben erg bang voor de tandarts wegens diverse persoonlijke redenen. Na een 1ste intake en het maken van een foto is er met mij een behandelplan besproken.Wat mij persoonlijk is opgevallen is dat ze eerlijk en objectief zijn en er geen zaken / behandelingen worden verkocht die niet nodig zijn. Voor mij is er uiteindelijk gekozen voor een behandeling onder narcose. Dit is in een woord super! Een deskundig team, duidelijke uitleg, een goede begripvolle tandarts en anesthesist en betrokken teamleden. Uiteindelijk werd ik comfortabel wakker en was alles in een behandeling klaar! Blij dat ik gekozen heb voor VieDenta. Mijn advies voor anderen die ook angstig zijn: Doen !!

Dhr. van den Akker

“Ik werd geweldig opgevangen”

“Jarenlang heb ik een bezoek aan de tandarts uitgesteld, totdat het écht niet meer ging. Ik schaamde me voor mijn gebit, durfde niet meer te lachen en had last met eten. Toen ik me bij VieDenta Kliniek meldde, werd ik geweldig opgevangen. De angsttandarts had alle begrip voor mijn angst. Hij heeft me laten zien hoe hij mijn problemen ging oplossen. Inmiddels heb ik een prachtig nieuw klikgebit, ik hoef me niet meer te schamen als ik lach en ik geniet weer van heerlijk eten. Dit had ik gewoonweg veel eerder moeten doen.”

Dhr. Pluijmen

“De behandeling viel reuze mee”

“Mijn gebit was niet zo mooi, maar ik wilde er nooit iets aan laten doen, omdat ik bang was voor de pijn en ik dacht dat een behandeling me heel veel geld zou gaan kosten. Maar uiteindelijk doe je jezelf tekort. Ik heb me door een narcose tandarts van VieDenta Kliniek laten adviseren en ervoor gekozen om de behandeling uit te laten voeren. Uiteindelijk viel de behandeling reuze mee en de kosten waren ook nog te overzien. Ik kan echt iedereen aanraden om naar VieDenta Kliniek te gaan; ze denken fantastisch met je mee en leveren echt vakwerk!”

Mevr. Dekkers

“Mijn gebit ziet er prachtig uit”

“Voor mijn werk spreek ik veel mensen. Ik schaamde me daarbij vaak voor mijn tanden, maar door mijn drukke baan dacht ik nooit tijd te hebben om dit op te lossen. Een vriendin wees me op VieDenta Kliniek en ik was onder de indruk van wat ze voor me konden betekenen. Na een goed gesprek met de tandarts heb ik ervoor gekozen om mijn gebit te verbeteren met kronen en bruggen. Het ziet er werkelijk prachtig uit. Dat valt mensen in mijn omgeving ook op. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen.”

Dhr. de Wit

“behandeling onder narcose was voor mij de perfecte oplossing”

“Ik liep al jaren rond met een slecht gebit. Door traumatische ervaringen in het verleden heb ik mijn tandartsbezoek jarenlang uitgesteld. Dit is natuurlijk geen goed idee, aangezien de conditie van mijn gebit alleen maar meer achteruit ging. Enige tijd geleden werden de klachten zo extreem, dat ik via het internet op zoek ging naar een oplossing voor mij als angstpatiënt. Ik kwam uit bij VieDenta Kliniek en maakte een afspraak voor een adviesgesprek. Ik werd zo goed geholpen en de arts had zoveel begrip voor mijn angst dat ik het aandurfde om mij onder narcose te laten behandelen. Het team van VieDenta is echt top. Ze denken met je mee en luisteren echt naar jouw vragen en wensen. Ik loop weer rond met een prachtig gebit en raad dan ook iedereen aan om een afspraak in te plannen bij VieDenta Kliniek.”

Nadieh

“Ik had één grote wens: Op mijn bruiloft wil ik foto’s MET een grote glimlach”

Nadieh is bij VieDenta Kliniek terechtgekomen, nadat ze 12 jaar niet meer bij de tandarts is geweest. Na lang rondgelopen te hebben met een hoop schaamte en onzekerheid over haar gebit, geniet ze nu weer optimaal van haar nieuwe lach! Benieuwd naar het hele verhaal van Nadieh? Lees hier dan snel verder.

Dhr. Berrevoets

“Na 40 jaar niet bij de tandarts te zijn geweest, durfde ik eindelijk die stap weer te zetten”

Ik ben begin 2021 bij VieDenta Kliniek gekomen. Ik liep al geruime tijd met de wens om mijn slechte gebit te laten opknappen, maar durfde niet. Enige jaren hiervoor was ik bij een niet nader genoemde kliniek in Noord-Holland geweest voor een intake. Daar ben ik al tijdens de controle van de mogelijkheden uit de stoel gestapt en de deur uitgelopen. De benadering was zo koel en zakelijk en dat trok ik niet. Toch bleef de wens voor een mooi gebit aanwezig. Ik ging zoeken in het zuiden van het land in de veronderstelling dat daar de mensen vriendelijker en minder zakelijk zijn.

Via het internet kwam ik uit bij VieDenta Kliniek. Het was wel een hele reis, maar dat maakte me niet uit. Vanaf de binnenkomst wist ik al dat ik goed zat. Iedereen daar was vriendelijk. De rust en de vriendelijke benadering deed erg goed. Zo goed dat ik direct al wist dat dit het, na 40 jaar geen tandarts gezien te hebben, moest worden. Na uitgebreide intake is het traject opgestart. Ik ben in totaal 8 x geweest, waarvan 2 x onder volledige narcose.en men wist me keer op keer gerust te stellen. De assistenten, de dames van de administratie en met name de behandelende tandarts Harrie hebben vakwerk verricht waarvoor ik hen eeuwig dankbaar ben. Ik ben blij met mijn prachtige gebit. Ik kan iedereen VieDenta Kliniek aanbevelen. Vriendelijke vakmensen.

*Klik hier voor de voor- en na foto’s van het gebit

Angst voor de tandarts, het is een begrip dat voor velen onder ons bekend is. In Nederland hebben zo’n 800.000 mensen angst voor de tandarts en hiervan hebben velen al jaren geen tandarts meer bezocht. Bij VieDenta Kliniek zijn wij er juist voor deze mensen. We geven ze graag het vertrouwen in de tandarts weer (stapje voor stapje) terug en bezorgen graag iedereen weer die verdiende lach op het gezicht. Hieronder lees je het verhaal van Ron, een van onze patiënten die de stap bij VieDenta Kliniek heeft durven zetten.