VieDenta Kliniek zoekt een nieuwe Frontoffice topper

Word jij onze nieuwe collega?

VieDenta Kliniek groeit snel en is dan ook op zoek naar nieuwe collega’s die het enthousiaste en hechte team willen komen versterken.

Wij zoeken een nieuwe Frontoffice medewerk(st)er:

Als Frontoffice medewerk(st)er van VieDenta Kliniek onderhoud je het contact met zowel bestaande als nieuwe patiënten. Hulpvaardigheid en gastvrijheid zijn termen die volledig passen bij jou als persoon. Jij zorgt er mede voor dat patiënten een optimale ervaring hebben tijdens contactmomenten met VieDenta Kliniek.

Voor nieuwe en geïnteresseerde patiënten worden intake-afspraken gepland, waarna behandelplannen worden uitgewerkt en contact wordt onderhouden met deze patiënten om de behandeling uiteindelijk ook in te plannen.

Jij rapporteert aan de marketingmanager van VieDenta Kliniek en werkt nauw samen binnen een enthousiast en betrokken team.

Taken

Contact onderhouden met bestaande en nieuwe patiënten (telefonisch, per mail, persoonlijk)

 • Inkomende vragen beantwoorden van patiënten
 • Uitgaand bellen met patiënten i.v.m. planning en vragen naar herstel na behandeling

Plannen

 • Afstemmen personeelsplanning behandelteam (tandarts, assistenten, anesthesioloog)
 • Inplannen intakeafspraken en behandelafspraken patiënten

Administratieve taken

 • Uitwerken behandelplannen en begrotingen
 • Bijhouden en controleren patiëntendossiers op volledigheid
 • Declareren
 • Analyses bijhouden

Diversen

 • Meedenken binnen het team om de serviceverlening van VieDenta Kliniek voortdurend te verbeteren
 • Ondersteuning bieden bij marketingactiviteiten

Competenties die voor jou als Frontoffice medewerk(st)er niet vreemd klinken

 • Resultaatgericht

Je focust op resultaat, niet slechts op activiteiten of lange uren. Je bereikt gestelde performance doelen en rondt opdrachten/projecten af en behaalt de gestelde doelen op tijd en binnen budget. Je accepteert aansprakelijkheid voor resultaten.

 • Communicatie

Je spreekt duidelijk en effectief; deelt kennis door middel van het gesproken woord. Je bemoedigt en faciliteert discussie. Je schrijft duidelijk en effectief; gebruikt passende stijl, opmaak, grammatica, vocabulaire en toon. Je luistert effectief; hoort en begrijpt boodschappen en informatie aangedragen door anderen.

 • Planning en Organisatie / Werkmanagement

Je stelt prioriteiten; maakt verschillen in urgentie en belang. Je stelt doelstellingen en mijlpalen vast en maakt een inschatting van tijd en plant activiteiten. Je maakt gebruik van instrumenten zoals kalenders, bestanden, etc. Je ontwikkelt efficiënte werkprocedures binnen het toegewezen verantwoordelijkheidsgebied en werkt effectief en efficiënt, elimineert taken zonder toegevoegde waarde.

 • Initiatief

Je onderneemt proactief en ongevraagd actie om doelen te bereiken, die hoger liggen dan vereist. je bent eerder zelf startend dan passief accepterend en je zoekt kansen voor zelfverbetering. Je stelt specifieke, hoge doelen en behaalt of overstijgt deze.

 • Overtuigingskracht

Je bepaalt en verklaart de behoeftes van klanten en de beslissingscriteria en je kiest de juiste benadering voor de situatie. Je toont hoe het product de behoefte bevredigt en bepaalt de redenen van tegenwerpingen en reageert op passende wijze. Je komt tegemoet of overstijgt de behoeftes van de klant. je bevestigt de bevrediging en neemt verantwoordelijkheid voor de actie.

 • Gastvriendelijkheid

Jij bezorgt mensen graag een lach op het gezicht en streeft ernaar dat iedereen weer met een goed gevoel naar buiten stapt. Jij straalt vriendelijkheid uit en wordt gelukkig als andere mensen ook gelukkig zijn.

Functie-eisen

 • Fulltime 40 uur per week (5 dagen van 8 uur)
 • Functieplaats: We zoeken zowel voor de locaties in Nieuw-Bergen als in regio Den Bosch een nieuwe collega

Interesse?

Hebben wij jouw interesse gewekt en heb jij zin om samen met ons team bij alle patiënten weer die lach op het gezicht te toveren? Stuur dan snel jouw motivatie en CV naar info@viedenta.nl

Hoe ziet jouw werkdag bij VieDenta Kliniek er uit? Een van je toekomstige collega's vertelt je er graag meer over!

Om 8.00 uur begint mijn nieuwe werkdag en start ik vol goede zin de computer weer op. Ik verwerk de binnengekomen mails en beantwoord tussendoor verschillende vragen van mensen die bellen naar VieDenta Kliniek. De tijd vliegt en om 10.00 uur besluit ik om de patiënten te bellen die gisteren in behandeling zijn gegaan, om te vragen hoe alles is verlopen. Zo leuk om te horen hoe prettig de behandeling is verlopen voor de patiënten en dat ze het vertrouwen in de tandarts weer terug hebben gekregen!

Na deze leuke telefoongesprekken ga ik aan de slag met het inplannen van de vervolgafspraken en ik stem dit keurig af met de behandelend tandarts. Er staan vandaag ook weer intakes gepland, dus ik zorg ervoor dat alles goed verloopt; ik ontvang de nieuwe patiënten, stel ze gerust en zorg ervoor dat zij de beste service ontvangen.

Na de lunch bespreek ik samen met de marketingmanager de resultaten van de afgelopen tijd. Op welk gebied kan onze serviceverlening nog beter? Ik brainstorm graag mee en vind het heel erg fijn dat mijn mening en inbreng ook wordt gewaardeerd.

Na het overleg ga ik aan de slag met het uitwerken van de behandelplannen van de patiënten die vandaag hun intake hebben gehad. Ik zorg ervoor dat alle patiënten een duidelijk en overzichtelijk behandelplan en begroting ontvangen.

Met de post zijn er ook alweer enkele ondertekende behandelplannen binnengekomen en ik ga aan de slag met de planning voor deze patiënten.

Ik kijk ineens op de klok en zie dat de werkdag er alweer op zit. Ik verwerk de laatste zaken die vandaag af moeten zijn en sluit dan met een voldaan gevoel de computer weer af. Het was weer een leuke en veelzijdige dag!