maandag 28 november

VieDenta Kliniek gaat samenwerking aan met Auberge de Papenberg in Afferden

Overweegt u een behandeling (onder algehele narcose) bij VieDenta Kliniek, maar is de reis naar Nieuw-Bergen voor u te ver? Geen zorgen, want vanaf nu kunt u bij Auberge de Papenberg terecht voor een overnachting voorafgaand of na uw behandeling.

 

Auberge de Papenberg

VieDenta Kliniek en Auberge de Papenberg hebben de handen ineen geslagen en bieden u de mogelijkheid om voorafgaand of na uw behandeling onder narcose tegen een gereduceerd tarief in alle rust bij te kunnen komen bij Auberge de Papenberg.

Op een kleine 10 minuten afstand van onze kliniek ligt in de prachtige natuur van het Nationaal Park de Maasduinen Auberge de Papenberg; oorspronkelijk een boerderij, gelegen in een schitterende wandeltuin met een pracht aan bomen, heesters en bloemen. Hier vindt u de geborgenheid van rust en de gezelligheid van thuis in een verfijnd comfort. Auberge de Papenberg is een viersterren hotel met 21 stijlvol en luxe ingerichte kamers. De kamers zijn allen voorzien van een eigen badkamer met toilet, haardroger, telefoon, wifi, flatscreen tv, radio, thee/koffie faciliteiten en een eigen minibar. Bij de overnachting zit ook standaard een ontbijtbuffet inbegrepen.

 

Boek nu uw overnachting

Wanneer u ervoor kiest om voorafgaand of aansluitend aan uw behandeling bij VieDenta Kliniek te blijven overnachten bij Auberge de Papenberg, kunt u dat bij ons aangeven. Wij kunnen dan een reservering voor u boeken tegen een gereduceerd tarief. De voordelen die een overnachting bij Auberge de Papenberg u biedt:

 

  • Tegen gereduceerd tarief overnachten bij Auberge de Papenberg;
  • Geen lange reistijden; Op 10 minuten afstand van onze kliniek blijven overnachten;
  • Zowel voorafgaand als na uw behandeling onder narcose mogelijk;
  • Kom tot rust in de groene omgeving van Nationaal Park de Maasduinen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina!