maandag 6 februari

VieDenta Kliniek – Het verhaal van Hans

Patiënten weer die lach op het gezicht bezorgen, dat is waar wij het voor doen! Bij VieDenta Kliniek ontvangen we vele patiënten, die door angst al jaren niet meer bij de tandarts zijn geweest. Iedereen ervaart een bezoek aan de tandarts op zijn of haar eigen manier, maar wanneer je door angst voor de tandarts al enkele jaren niet meer bent geweest, wordt die eerste stap om te gaan steeds lastiger. Wij zijn dan ook ontzettend trots op alle patiënten die tot nu toe die eerste stap hebben durven zetten. Hieronder lees je het verhaal van Hans, die door angst al zo’n 40 jaar niet meer bij de tandarts is geweest. Nu heeft hij de stap durven zetten en mag hij weer genieten van een prachtige glimlach!


Ik ben begin 2021 bij VieDenta Kliniek gekomen. Ik liep al geruime tijd met de wens om mijn slechte gebit te laten opknappen, maar durfde niet. Enige jaren hiervoor was ik bij een niet nader genoemde kliniek in Noord-Holland geweest voor een intake. Daar ben ik al tijdens de controle van de mogelijkheden uit de stoel gestapt en de deur uitgelopen. De benadering was zo koel en zakelijk en dat trok ik niet. Toch bleef de wens voor een mooi gebit aanwezig. Ik ging zoeken in het zuiden van het land in de veronderstelling dat daar de mensen vriendelijker en minder zakelijk zijn.

Via het internet kwam ik uit bij VieDenta Kliniek. Het was wel een hele reis, maar dat maakte me niet uit. Vanaf de binnenkomst wist ik al dat ik goed zat. Iedereen daar was vriendelijk. De rust en de vriendelijke benadering deed erg goed. Zo goed dat ik direct al wist dat dit het, na 40 jaar geen tandarts gezien te hebben, moest worden. Na uitgebreide intake is het traject opgestart. Ik ben in totaal 8 x geweest, waarvan 2 x onder volledige narcose.en men wist me keer op keer gerust te stellen. De assistenten, de dames van de administratie en met name de behandelende tandarts Harrie hebben vakwerk verricht waarvoor ik hen eeuwig dankbaar ben. Ik ben blij met mijn prachtige gebit. Ik kan iedereen VieDenta Kliniek aanbevelen. Vriendelijke vakmensen.