maandag 28 november

Welkom bij VieDenta Kliniek

In Nieuw-Bergen (Limburg) kunt u terecht bij VieDenta Kliniek, dat tandheelkundige behandelingen (onder narcose) uitvoert. Het team van ervaren specialisten heeft jarenlange expertise op het gebied van angstpatiënten en cosmetische tandheelkunde en helpt u graag verder bij de realisatie van een gezond en mooi gebit.

 

Behandelingen op maat

Bij VieDenta Kliniek kunt u terecht voor verschillende behandelingen op maat. In Nederland bestaat een grote groep mensen met een flinke behandelachterstand. Vaak wordt deze behandelachterstand veroorzaakt door angst voor de tandarts. Voor deze groep biedt VieDenta Kliniek narcosebehandelingen aan, waarbij de tandheelkundige behandeling onder algehele narcose uitgevoerd zal worden.

Heeft u een gezond gebit, maar bent u niet tevreden over de uitstraling (door scheve tanden, afgebroken tanden, spleetjes etc.)? Ook voor cosmetische tandheelkunde bent u bij VieDenta Kliniek aan het juiste adres.

Bij VieDenta Kliniek werken tandheelkundige topprofessionals om u behandelingen van het hoogste niveau aan te bieden. We hebben alle disciplines in huis en we beschikken over een eigen tandtechnisch laboratorium. Hierdoor garanderen we altijd een persoonlijk maatwerk van hoge kwaliteit. Onze specialisten streven er niet alleen naar dat u een gezond gebit krijgt, maar ook dat dit een mooie uitstraling heeft.

 

Eigen narcosecentrum

Voor veel mensen geldt dat zij het liefst niks meekrijgen van een tandheelkundige behandeling. Bij VieDenta Kliniek hebben wij ons eigen narcosecentrum waar elke gewenste tandheelkundige behandeling onder algehele narcose uitgevoerd kan worden. Onze tandartsen hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van behandelingen onder narcose en stellen u graag op uw gemak. tijdens het adviesgesprek kunt u aangeven dat u onder narcose behandeld wilt worden. U ontvangt alle nodige informatie en kunt meteen al uw vragen stellen aan de arts. Wilt u meer weten over een narcosebehandeling bij VieDenta Kliniek? Neem dan een kijkje op onze pagina “narcosebehandeling”.

 

Samenwerking Radboud Universiteit Nijmegen

Bij VieDenta Kliniek streven we naar de beste zorg op maat en hechten we veel waarde aan kwaliteit en vakkundigheid. VieDenta Kliniek werkt samen met de Radboud Universiteit Nijmegen. Onder onze tandartsen bevinden zich o.a. hoogleraren, bestuursleden van het Kwaliteitsregister Tandartsen, de opleidingsdirecteur van de Radboud Universiteit, het Hoofd Tandheelkunde van de Radboud Universiteit en vele andere hoogopgeleide zorgprofessionals. In onderling medisch overleg steven wij altijd naar de best mogelijke tandheelkundige zorg.

 

Bent u benieuwd wat VieDenta Kliniek voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op onze nieuwe website en plan vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze specialisten.