Waarom je kiest voor een behandeling bij VieDenta Kliniek

  • Voor elk gebit een passende oplossing
  • Behandelingen onder narcose mogelijk
  • Alle behandelingen onder één dak
  • Geen lange wachtlijsten
Kies bij VieDenta Kliniek voor een kunstgebit van hoge kwaliteit en verlaat nooit zonder tanden onze kliniek!

Zij gingen je voor!

Voordat je besluit om een behandeling te laten uitvoeren in onze kliniek, is het prettig om verhalen te lezen van anderen die jou voor zijn gegaan. Laat je inspireren door hun verhalen en zet die stap naar VieDenta Kliniek!

Nadieh

Ik had één grote wens: Op mijn bruiloft wil ik foto's MET een grote glimlach

Ik vul het contactformulier in op de site van VieDenta kliniek. Zal ik hem gaan versturen? Meerdere malen sluit ik mijn laptop, doe hem weer open, totdat ik de knoop doorhak en besluit op verzenden te drukken. Waar ik denk dat het nog wel eventjes duurt voordat ik word uitgenodigd voor een gespre...

Icoon man

Dhr. van den Akker

Ik werd geweldig opgevangen

Jarenlang heb ik een bezoek aan de tandarts uitgesteld, totdat het écht niet meer ging. Ik schaamde me voor mijn gebit, durfde niet meer te lachen en had last met eten. Toen ik me bij VieDenta Kliniek meldde, werd ik geweldig opgevangen. De angsttandarts had alle begrip voor mijn angst. Hij heeft...

Laat alle tanden trekken en geniet meteen van een nieuwe glimlach

Zodra jij vanuit het adviesgesprek hebt besloten om alle tanden te laten trekken bij VieDenta Kliniek, kan het verdere traject in gang gezet worden. Er worden afdrukken van het gebit gemaakt, zodat het tandtechnisch laboratorium direct aan de slag kan gaan met het produceren van de noodprothese.

Op de dag van de behandeling worden alle tanden en kiezen in één keer getrokken. Dit kan bij VieDenta Kliniek zowel onder lokale verdoving als algehele narcose gebeuren. Wanneer alle tanden zijn getrokken, wordt de noodvoorziening direct geplaatst. Deze noodvoorziening werkt meteen als een soort drukverband voor de wonden én jij hoeft onze kliniek nooit zonder tanden te verlaten.

De vervolgafspraken worden ingepland en jij kunt direct weer genieten van een mooie glimlach!

Alle tanden trekken.

Alleen één kies laten trekken is ook mogelijk bij VieDenta

Natuurlijk is het ook mogelijk om alléén een kies te laten trekken bij onze kliniek. Het kan namelijk voorkomen dat een kies zo ernstig beschadigd is, dat deze helaas niet meer te redden valt. Ook kan het voorkomen dat er ruimtegebrek ontstaat in het gebit, waardoor het verstandiger is om de kies te laten trekken. De behandeling kan zowel onder lokale verdoving, als bij onze narcose tandarts onder algehele narcose.

Vrouw met witte rechten tanden

Ons eigen tandtechnisch laboratorium

Alle tandtechnische werkstukken (denk aan protheses, kroon- en brugwerk, all-on-constructies etc.) worden in ons eigen tandtechnisch laboratorium geproduceerd. Door een snelle schakeling tussen onze tandtechnici en tandartsen garanderen wij maatwerk van hoge kwaliteit én zonder lange wachttijden.

Tandarts werkend in tandtechnisch laboratorium

Altijd een advies op maat

Bij VieDenta Kliniek streven wij ernaar om iedereen weer die glimlach op het gezicht te geven. Onze specialisten gaan graag met je in gesprek en geven jou een passend advies, dat precies past bij jouw wensen. Of het nu gaat om het trekken van alle tanden, implantologie of facings; Wij denken graag met je mee!

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot (Noord-Brabant)

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden

Plan je adviesgesprek