Contact

Plan een adviesgesprek

We respecteren uw privacy. Wanneer u dit formulier invult, nemen wij contact met u op voor een adviesgesprek waarin wij al uw vragen beantwoorden en u van meer informatie voorzien. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om contact met u op te nemen.

In verband met de maatregelen die wij hebben moeten treffen rondom het coronavirus, zijn wij niet altijd even goed bereikbaar via de telefoon. U kunt ons altijd bereiken door het contactformulier op deze pagina in te vullen of een e-mail te sturen naar  info@viedenta.nl. Dan zullen wij zo spoedig mogelijk reageren op uw bericht!

Onze ervaren en deskundige tandartsen bieden voor alle gebitsproblemen een oplossing; van kleine ingrepen tot uitgebreide gebitsrenovaties. Wij geven u tijdens een adviesgesprek een professioneel advies, een helder behandelplan en een duidelijk overzicht met kosten en vergoedingen.

Het adviesgesprek
Wanneer u precies wilt weten wat er aan de hand is met uw gebit, plant u bij ons een vrijblijvend adviesgesprek door het contactformulier eenvoudig en snel in te vullen. Wij zullen dan contact met u opnemen om een adviesgesprek in te plannen. Tijdens het adviesgesprek kijken we naar uw gebit en worden er foto’s gemaakt om de huidige situatie in beeld te krijgen. Wij luisteren aandachtig naar uw vragen en wensen en stellen voor u een persoonlijk behandelplan op.

U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen:

Tel: 085 – 01 33 500 (in verband met Coronamaatregelen zijn wij minder goed bereikbaar via telefoon)
Mail: info@viedenta.nl

Kosten adviesgesprek
De kosten voor het adviesgesprek zijn landelijk vastgesteld door de NZa en bedragen €174,92 (€104,95 voor het opstellen van een behandelplan C28 en €69,97 voor het maken van röntgenfoto’s X21). U kunt de kosten voor het adviesgesprek voldoen aan onze cliëntenbalie, zowel contant als met pin.

Adresgegevens
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen

Openingstijden
VieDenta Kliniek is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:00 tot 17:00 uur. In verband met de maatregelen die zijn genomen rondom het coronavirus, zijn wij momenteel niet altijd bereikbaar via de telefoon. U kunt ons altijd bereiken via het contactformulier, ons mailadres of via WhatsApp. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Spoed buiten reguliere werktijden
In geval van spoed buiten onze reguliere werktijden (doordeweeks na 17.00 uur en in het weekend), kunt u contact opnemen met Tandarts spoedpraktijk Nijmegen via 0900 – 8602