Contact

  Plan een adviesgesprek

  We respecteren uw privacy. Wanneer u dit formulier invult, nemen wij contact met u op voor een adviesgesprek waarin wij al uw vragen beantwoorden en u van meer informatie voorzien. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om contact met u op te nemen.

  Onze ervaren en deskundige tandartsen bieden voor alle gebitsproblemen een oplossing; van kleine ingrepen tot uitgebreide gebitsrenovaties. Wij geven u tijdens een adviesgesprek een professioneel advies, een helder behandelplan en een duidelijk overzicht met kosten en vergoedingen.

  Het adviesgesprek
  Wanneer u precies wilt weten wat er aan de hand is met uw gebit, plant u bij ons een vrijblijvend adviesgesprek door het contactformulier eenvoudig en snel in te vullen. Wij zullen dan contact met u opnemen om een adviesgesprek in te plannen. Tijdens het adviesgesprek kijken we naar uw gebit en worden er foto’s gemaakt om de huidige situatie in beeld te krijgen. Wij luisteren aandachtig naar uw vragen en wensen en stellen voor u een persoonlijk behandelplan op.

  U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen:

  Tel: 085 – 01 33 500
  Mail: info@viedenta.nl

  Kosten adviesgesprek
  De kosten voor het adviesgesprek zijn landelijk vastgesteld door de NZa en bedragen in 2023 €199,48 (€119,69 voor het opstellen van een behandelplan C012 en €79,79 voor het maken van röntgenfoto’s X21). U kunt de kosten voor het adviesgesprek voldoen aan onze cliëntenbalie met PIN.

  Adresgegevens
  Jeroen Boschstraat 10
  5854 CZ Nieuw-Bergen

  Openingstijden
  VieDenta Kliniek is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.

  Spoed buiten reguliere werktijden
  In geval van spoed buiten onze reguliere werktijden (doordeweeks na 17.00 uur en in het weekend), kunt u contact opnemen met Tandarts spoedpraktijk Nijmegen via 0900 – 8602