Kronen en bruggen

We willen allemaal een gebit dat er mooi uitziet en ook nog eens gezond en functioneel is. Wanneer je een beschadigde tand of kies hebt, kan dit opgelost worden met een kroon of brug. Kies je ervoor om jouw kronen of bruggen bij VieDenta Kliniek te laten plaatsen, dan kies je voor hoogstaande kwaliteit. De kronen en bruggen worden in ons eigen tandtechnisch laboratorium gemaakt, waardoor wij kunnen garanderen dat je maatwerk van de hoogste standaard ontvangt.

Kies bij VieDenta Kliniek voor een comfortabele en mooie oplossing met kronen en bruggen.

Implantaten

Een implantaat vervangt de wortel van je tand of kies, waarop een vervangende tand, kies of prothese geplaatst kan worden. Wanneer er tanden en/of kiezen ontbreken in je gebit, kun je door middel van kronen, bruggen of een klikgebit op implantaten weer genieten van een volledige glimlach.

Klikgebit

Eindelijk weer genieten van heerlijk eten en voluit kunnen lachen zonder losschietend gebit? Bij VieDenta Kliniek ontvang je jouw klikgebit van de hoogste kwaliteit. Doordat de klikgebitten in ons eigen tandtechnisch laboratorium worden gemaakt, bieden wij kwaliteit van het hoogste niveau en kunnen kleine aanpassingen snel gedaan worden. Onze implantologen hebben jarenlange expertise op het gebied van klikgebitten en helpen jou graag aan een perfecte oplossing!

All-on-constructie

Heb je last van een gebit waarin tanden en kiezen ontbreken, maar wil je toch kunnen genieten van een stralend en natuurlijk gebit? Dan is een all-on-constructie de meest natuurgetrouwe en comfortabele oplossing voor het vervangen van alle tanden en kiezen. Onze tandartsen hebben jarenlange ervaring op het gebied van de verschillende behandelingen en bieden jou dan ook de beste behandeling op maat. Kies voor esthetische perfectie met een all-on-constructie!

Icoon all-on-constructie

Kunstgebit

Een kunstgebit (ook wel volledige prothese genoemd) biedt een oplossing wanneer je alle tanden en kiezen moet laten trekken. Je verlaat onze kliniek nooit zonder tanden en op deze manier geniet je meteen weer van een prachtige glimlach.

Kies bij VieDenta Kliniek voor een kunstgebit van hoge kwaliteit en verlaat nooit zonder tanden onze kliniek!

Facings

Ben je ontevreden over je gebit (door scheve tanden, spleetjes, afgebroken stukjes tand etc.)? Dan bieden facings een mooie en duurzame oplossing. Wij denken graag met je mee om de best mogelijke oplossing voor jouw gebit te bedenken.

Narcose

Zie je erg op tegen je behandeling bij de tandarts? Wellicht is een behandeling onder narcose een optie! De tandartsen bij VieDenta Kliniek zijn gespecialiseerd in het behandelen van mensen onder narcose. Ons team stelt je graag op je gemak en zorgt ervoor dat jij weer wakker wordt met een mooi en stralend gebit!

Angsttandarts

Ben je bang voor de tandarts? Weet dat je niet de enige bent! In Nederland zijn er zo’n 800.000 mensen die door angst een bezoek aan de tandarts jarenlang uitstellen. Bij VieDenta Kliniek kijken wij verder dan je behandeling. Onze angsttandartsen hebben jarenlange ervaring en helpen jou graag om die glimlach weer op je gezicht te brengen.

VieDenta Kliniek bezorgt jou graag weer die lach op het gezicht. Het is jouw leven én jouw lach!

MRA-beugel

Wil je ’s nachts beter slapen en overdag meer energie hebben? Ben je het zat om ’s nachts te worstelen met slaapproblemen? Dan is een MRA-beugel wellicht een ideale oplossing! Voor de behandeling van Obstructief Slaap Apneu kan gebruik gemaakt worden van een zogenaamd Mandibulair Repositie Apparaat (MRA)