All-on-centrum Oirschot

VieDenta Kliniek is gespecialiseerd in de All-on-techniek. Inmiddels hebben onze tandartsen van het All-on-centrum bij VieDenta Kliniek al duizenden implantaten succesvol mogen plaatsen en is hiermee een uitgebreide ervaring opgebouwd, die zeldzaam is.

Wanneer je kiest voor een exclusieve oplossing zoals een All-on-constructie, wil je ook kiezen voor een kliniek die gespecialiseerd is in deze techniek. In het All-on-centrum van VieDenta Kliniek is alle expertise aanwezig om tot het beste resultaat te kunnen komen.

VieDenta Kliniek Oirschot

De perfecte oplossing voor jouw gebit

Voel jij je onzeker en schaam jij je voor jouw gebit? Durf je niet meer voluit te lachen of ben je bang wat mensen van je gebit vinden?

Een All-on-constructie is een brug die is vastgeschroefd op implantaten. Dit betekent dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over loszittende tanden of kiezen of een prothese die telkens losschiet. Deze vaste constructie op implantaten zorgt voor maximaal comfort en geeft je het gevoel dat je weer een natuurlijk gebit hebt.

VieDenta Kliniek geeft jou het vertrouwen weer terug met een All-on-constructie.

 

VieDenta Kliniek - Esthetische perfectie

Wat is een All-on-constructie?

Bij een All-on-constructie dienen eerst alle tanden en kiezen verwijderd te worden. Vervolgens worden er doorgaans 4 tot 6 implantaten per kaak geplaatst. In veel gevallen is het mogelijk om de tanden en kiezen te verwijderen en in dezelfde zitting de implantaten te plaatsen. Dit zorgt voor een korter behandeltraject en het gemak dat twee behandelingen gecombineerd kunnen worden. Deze behandeling(en) kunnen uitgevoerd worden in ons narcose centrum.

De implantaten dienen ca. 4 maanden goed vast te groeien in het kaakbot. Na die periode kan er gestart worden met het vervaardigen van de definitieve All-on-constructie in ons eigen tandtechnisch laboratorium. De definitieve All-on-constructie is een brug die op de implantaten wordt vastgeschroefd en daarmee voor een patiënt niet uitneembaar is.

All on constructie VieDenta

Vertrouwen met een tijdelijke All-on-constructie

Na het plaatsen van de implantaten wordt er een losse gebitsprothese geplaatst om de genezingsperiode te overbruggen.

Bij VieDenta Kliniek bestaat er de mogelijkheid om in 1-2 dagen na de behandeling direct een tijdelijke All-on-constructie te plaatsen. Dit is vergelijkbaar met de definitieve constructie, maar zal van een ander materiaal gemaakt worden en mag niet te veel belast worden. Een tijdelijke All-on-constructie zorgt voor gemak, behoud van smaak en geeft al direct een hoop vertrouwen, in tegenstelling tot een losse gebitsprothese. De tandarts-implantoloog bekijkt of dit mogelijk is in jouw situatie.

VieDenta Kliniek All-on-4

Alles onder één dak

Het voordeel van een eigen tandtechnisch laboratorium en narcose centrum, waar intake-adviseur, tandarts, tandtechnicus en anesthesioloog direct samenwerken, zit hem met name in die afstemming. Dat kan direct, zonder vertraging of miscommunicatie, plaatsvinden. Maak kennis met onze specialisten.

Robert Strijkert

Drs. Robert Strijkert

Tandarts & Intake adviseur
BIG 09060658702
tandarts, angstcoach expertise

Drs. Harrie Op de Laak

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie, tandarts-gnatholoog, slaapgeneeskundige
BIG 59032541702
VieDenta Kliniek tandarts-implantoloog Willem Baas

Drs. Willem Baas

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie
BIG 99019632202
Tandtechnicus werkend in tandtechnisch laboratorium

Ugur Nagas

Hoofd tandtechnisch laboratorium
Kubilay, tandtechnicus

Kubilay

Manager Logistiek en Administratie tandtechnicus
Tandtechnicus Nikos

Nikos

Tandtechnicus
Tandtechnicus in opleiding

Tugay

Tandtechnicus in opleiding
VieDenta Kliniek Chantal van den Bogaart

Chantal

Anesthesiemedewerker
VieDenta Kliniek Jens Fischer

Dr. Jens Fischer

Anesthesioloog
BIG 49925783501
VieDenta Kliniek Isabelle

Isabelle van Hoften

Verpleegkundige
BIG 9042163730

Stapsgewijs een behandeling in ons All-on-centrum

Heb je last van die loszittende gebitsprothese en wil je graag een vaste constructie? Of heb je last van smaakverlies? Een All-on-constructie is een comfortabele en duurzame oplossing. Wij nemen je graag mee in het behandeltraject!

Laat je inspireren

Een mooi gebit, daar wordt toch iedereen blij van?! Ben je benieuwd hoe de behandeling bij anderen is gegaan en wat het resultaat is? Hier zie je enkele voorbeelden van mensen die graag hun nieuwe glimlach aan je laten zien.

VieDenta Kliniek All-on-4 voorfoto
VieDenta Kliniek All-on-4 nafoto
All-on-constructie voorfoto
VieDenta Kliniek All-on-constructie

Laat je nieuwe glimlach starten bij VieDenta Kliniek

Jullie ervaringen én verhalen

Voordat je bij ons in behandeling gaat, is het vaak fijn om verhalen te lezen van anderen die jou voorgingen in onze kliniek. Elke mening telt en wij kunnen het dan ook enorm waarderen als mensen hun verhaal willen delen op onze pagina. Laat je dan ook vooral inspireren door de verhalen die je hier kunt lezen!

VieDenta Kliniek All-on-constructie

Elisee

Het is mooi om te zien dat er mensen zijn die hun vak verstaan en er iets moois van maken!

Natuurlijk zie je er een beetje tegen op je weet niet wat er allemaal gaat gebeuren, maar bij mij was het zo dat het niet zo goed ging met mijn voortand en de tanden ernaast. Dus samen met Willem de beslissing genomen.

...
96% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan!

Paula

10/10

De behandeling, een all-on-4 constructie, was pittig. Blij en tevreden ben ik met het mooie resultaat en over Willem Baas die de behandeling vakkundig en professioneel heeft uitgevoerd. Super fijn! Ook het contact met de vriendelijke assistentes/medewerk(st)ers en de rustige omgeving hebben er zeker positief aan bijgedragen dat ik mij op mijn gemak voelde.

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek!

Wil je een adviesgesprek inplannen of heb je een andere vraag over ons All-on-centrum? Vul gemakkelijk onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op! Je mag uiteraard ook altijd direct bellen via 085 – 01 33 500

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot (Noord-Brabant)

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden

Persoonlijke aandacht

Onze vestigingen

VieDenta Kliniek Oirschot
VieDenta Kliniek

Oirschot, Noord-Brabant

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
VieDenta Kliniek

Nieuw-Bergen, Limburg

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen