Klikgebit bovenkaak

Klikgebit bovenkaak

Heeft u een prothese (kunstgebit) in de bovenkaak die niet goed zit? Wellicht is een klikgebit in de bovenkaak een goede oplossing!

 

Een klikgebit of klikprothese is een gebit dat wordt vastgeklikt aan implantaten in de mond. Deze prothese biedt uitkomst wanneer u bijvoorbeeld geen tanden of kiezen meer heeft. Is een gebruikelijk kunstgebit niet mogelijk in verband met de vorm van de kaak? Of draagt u al een prothese, maar schiet deze vaak los? Praten, lachen en eten kan dan steeds lastiger worden. Ook dan is de keuze voor een stevig klikgebit bij VieDenta Kliniek snel gemaakt. Geniet weer zorgeloos van uw maaltijd en straal als nooit tevoren.

 

Bij VieDenta Kliniek staan onze specialisten voor u klaar om u te adviseren over een klikgebit in de bovenkaak of andere mogelijkheden.

Een klikgebit bij VieDenta Kliniek biedt vele voordelen

  • Ervaren specialisten die u graag weer een glimlach op het gezicht bezorgen
  • Productie in eigen laboratorium, dus snellere levertijd
  • Geen lange wachtlijsten

In een paar stappen naar een klikgebit in de bovenkaak

Tijdens een consult bekijkt onze implantoloog of het mogelijk is om een klikgebit in de bovenkaak te plaatsen. Wanneer dit mogelijk is, kan er een aanvraag bij de zorgverzekeraar ingediend worden voor vergoeding. Wij zullen deze aanvraag voor u doen. Een klikgebit in de bovenkaak wordt helaas niet altijd vergoed door de zorgverzekeraar, maar wij denken graag mee in de beste oplossing. Zodra er een terugkoppeling is van de verzekeraar, wordt de eerste behandeling ingepland en gaan we van start!

Maak kennis met onze specialisten

Prof Dr. Hugo de Bruyn

Tandarts - gespecialiseerd in implantologie
Hoogleraar tandheelkunde in bijzondere parodontologie

Drs. Harrie Op de Laak

Tandarts - gespecialiseerd in implantologie
Tandarts - gnatholoog
Slaapgeneeskundige

Ons eigen tandtechnisch laboratorium

Alle tandtechnische werkstukken (denk aan protheses, kroon- en brugwerk, all-on-constructies etc.) worden in ons eigen tandtechnisch laboratorium geproduceerd. Door een snelle schakeling tussen onze tandtechnici en tandartsen garanderen wij maatwerk van hoge kwaliteit. Doordat wij samenwerken met ons eigen tandtechnisch laboratorium, worden de levertijden ook veel korter en zijn de wachtlijsten nooit lang bij onze kliniek.

 

Altijd een advies op maat

Bij VieDenta Kliniek streven wij ernaar om iedereen weer die glimlach op het gezicht te geven. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek en geven u een passend advies, dat precies past bij uw wensen. Of het nu gaat om een klikgebit in de bovenkaak, all-on-constructie of facings; Wij denken graag met u mee!