Narcose tandarts

Narcose tandarts

Stelt u een bezoek aan de tandarts het liefst zo lang mogelijk uit door uw angst voor de tandarts of is het door een kokhalsreflex onmogelijk om u te laten behandelen door de tandarts? Wellicht biedt een tandheelkundige behandeling onder narcose een uitkomst voor u! VieDenta Kliniek is als narcose tandarts gespecialiseerd in het behandelen van patiënten onder narcose. Voordat de behandeling van start gaat, wordt u door onze anesthesist in slaap gebracht. Zo krijgt u helemaal niks mee van de behandeling én wordt u wakker met een gezond en sterk gebit.

 

Bij VieDenta Kliniek staan onze specialisten voor u klaar om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden voor een behandeling onder narcose.

Waarom kiest u voor een narcose tandarts bij VieDenta Kliniek?

 • Ervaren narcose tandartsen
 • Geen lange wachtlijst
 • Alle begrip voor uw angst
 • Niks meekrijgen van de behandeling en wakker worden met een gezond en mooi gebit

Kiezen voor een behandeling onder narcose

Tijdens het eerste adviesgesprek kunt u aangeven dat u onder narcose behandeld wilt worden. Onze tandheelkundige medewerkers geven u alle benodigde informatie en uitleg. Uw gezondheid staat bij ons voorop. Daarom vragen wij om een medische vragenlijst in te vullen. Ook kan er eventueel ter controle een hartfilmpje worden gemaakt en bloed worden geprikt. De anesthesist beoordeelt vervolgens of u onder narcose behandeld kunt worden. In de meeste gevallen is dat geen enkel probleem.

 

Tijdens het adviesgesprek wordt u niet behandeld. U hoeft dus niet bang te zijn voor haakjes of pijn.

Stapsgewijs een behandeling bij onze narcose tandarts

 1. Op de dag van de narcosebehandeling wordt u bij binnenkomst verwelkomd door één van onze collega’s. Neem nog even rustig plaats in de wachtkamer tot de behandeling plaats gaat vinden.
 2. De anesthesist haalt u op uit de wachtkamer. Indien u het prettig vindt, mag de begeleiding bij u blijven tot u in slaap wordt gebracht.
 3. De anesthesist voert nog enkele checks uit en brengt u daarna rustig in slaap.
 4. De behandeling kan beginnen! En het fijne is dat u hier totaal niks van meekrijgt.
 5. Zodra de behandeling klaar is, wordt u weer rustig wakkergemaakt. U wordt overgezet in een andere stoel en wordt dan naar de recoveryruimte gebracht.
 6. In de recoveryruimte wacht een assistente u al op. De begeleiding mag erbij komen en u kunt alle tijd nemen om rustig wakker te worden.
 7. Na een tijdje komt de anesthesist kijken hoe het met u gaat. Het infuus wordt verwijderd en na een paar kleine checks bent u er klaar voor om naar huis te gaan.
 8. Het zit erop! U gaat naar huis met een mooie en nieuwe glimlach. U ontvangt nog wat extra informatie, die u thuis rustig door kunt lezen. Goede reis terug!

 

Niets meekrijgen van de behandeling en pas wakker worden wanneer de tandarts klaar is met zijn werk. De narcose tandarts is een uitkomst voor patiënten met tandartsangst.