Deze mensen gingen jou voor!

Je tanden laten trekken onder narcose is een spannende stap, of dit nu slechts één tand is of dat je alle tanden laat trekken, je wilt hier natuurlijk wel graag even goed over nadenken. Wanneer je verhalen kunt lezen van anderen die jou voor zijn gegaan met een behandeling onder narcose, is dit uiteraard wel altijd prettig. Benieuwd hoe anderen een behandeling onder narcose bij VieDenta Kliniek hebben ervaren? Je leest het hier.

Icoon man

Dhr. Ambaum

In één woord super!

Ik ben door Viedenta kliniek geholpen op een zeer fijne begripvolle manier. Ik ben erg bang voor de tandarts wegens diverse persoonlijke redenen. Na een 1ste intake en het maken van een foto is er met mij een behandelplan besproken. Wat mij persoonlijk is opgevallen is dat ze eerlijk en objectief...

Mevr. Dekkers

Mijn gebit ziet er weer fantastisch uit!

Voor mijn werk spreek ik veel mensen. Ik schaamde me daarbij vaak voor mijn tanden, maar door mijn drukke baan dacht ik nooit tijd te hebben om dit op te lossen. Een vriendin wees me op VieDenta Kliniek en ik was onder de indruk van wat ze voor me konden betekenen. Na een goed gesprek met de tand...

Je tanden laten trekken onder narcose. Hoe werkt het?

Wanneer jij ervoor kiest om je tanden te laten trekken onder narcose, kun je zonder doorverwijzing van je eigen tandarts een afspraak inplannen bij VieDenta Kliniek. Voordat je behandeling van start gaat, plannen wij een adviesgesprek in. Tijdens het adviesgesprek kijkt de tandarts even kort in de mond om de huidige staat van het gebit te zien. Daarnaast ontvang je alle benodigde informatie en uitleg over het laten trekken van je tanden onder narcose.

Jouw gezondheid staat bij ons voorop! Voorafgaand aan de narcosebehandeling dien je enkele medische vragenlijsten in te vullen, die door onze anesthesist beoordeeld worden. Daarnaast kan de anesthesist vragen om een hartfilmpje te laten maken en bloed te laten prikken. Wanneer alle uitslagen goed zijn, kan de narcosebehandeling ingepland worden.

Icoon extractie

Vraag je adviesgesprek aan

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor je tanden te laten trekken? Tijdens een adviesgesprek vertellen we je er graag meer over. Vul gemakkelijk het contactformulier en dan nemen wij spoedig contact met je op om een afspraak in te plannen.

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot (Noord-Brabant)

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden

Consultgesprek tussen zorgconsulente en patiënt