Expertise

Expertise

Of u nu bang bent voor de tandarts, last heeft van uw gebit of het gewoonweg niet mooi vindt, bij VieDenta Kliniek lossen we ál uw gebitsproblemen vakkundig op. Van tandplak, gaatjes, gevoelige tandhalzen of een tandvleesontsteking tot het plaatsen van facings, kronen of implantaten. Bij VieDenta Kliniek hebben we de beste tandheelkundige specialisten in huis om uw gebit mooi en gezond te maken. We gunnen u een stralende lach!

Kronen en bruggen

We willen allemaal een gebit dat er mooi uitziet en ook nog eens gezond en functioneel is. Wanneer u een beschadigde tand of kies heeft, kan dit opgelost worden met een kroon of brug. Wanneer u ervoor kiest om uw kronen of bruggen bij VieDenta Kliniek te laten plaatsen, kiest u voor hoogstaande kwaliteit. De kronen en bruggen worden in ons eigen tandtechnisch laboratorium gemaakt, waardoor wij kunnen garanderen dat u maatwerk van de hoogste standaard ontvangt.

Implantaten

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van het plaatsen van implantaten? Bij VieDenta Kliniek werken tandheelkundige specialisten met jarenlange expertise op het gebied van implantologie. We beschikken daarnaast over een eigen tandtechnisch laboratorium, waarbij we producten van de hoogste kwaliteit en tegen het beste tarief kunnen maken.

Klikgebit

Eindelijk weer genieten van heerlijk eten en voluit kunnen lachen zonder losschietend gebit? Bij VieDenta Kliniek ontvangt u uw klikgebit van de hoogste kwaliteit. Doordat de klikgebitten in ons eigen tandtechnisch laboratorium worden gemaakt, bieden wij u kwaliteit van het hoogste niveau en kunnen kleine aanpassingen snel gedaan worden. Onze implantologen hebben jarenlange expertise op het gebied van klikgebitten en helpen u graag aan een perfecte oplossing!

All-on-constructie

Heeft u last van een gebit waarin tanden en kiezen ontbreken? Maar wilt u toch kunnen genieten van een stralend en natuurlijk gebit? Dan is een all-on-constructie de meest natuurgetrouwe en comfortabele oplossing voor het vervangen van alle tanden en kiezen. Onze tandartsen hebben jarenlange ervaring op het gebied van de verschillende behandelingen en bieden u dan ook de beste behandeling op maat.

Facings

Wanneer u niet tevreden bent over uw gebit (door scheve tanden, spleetjes tussen de tanden of afgebroken tandhoeken), bieden facings mogelijk een oplossing. Bij VieDenta Kliniek denken we graag met u mee over de best mogelijke oplossing voor uw gebit. Onze tandartsen hebben jarenlange ervaring en zorgen er graag voor dat het resultaat zo natuurlijk mogelijk wordt gemaakt. De facings worden in ons eigen tandtechnisch laboratorium gemaakt en zijn dan ook gegarandeerd van een hoge kwaliteit.

Volledige gebitsprothese

Wanneer u alle tanden en kiezen heeft laten trekken, biedt een volledige gebitsprothese een oplossing. De tandartsen bij VieDenta Kliniek gaan graag met u in gesprek en adviseren u over de best mogelijke oplossing voor uw gebit. Al onze protheses worden in ons eigen tandtechnisch laboratorium vervaardigd. Zo garanderen wij u een goede kwaliteit en wordt u tussentijds altijd snel geholpen.

Alle tanden en kiezen trekken

Uw tanden en kiezen laten trekken? VieDenta Kliniek beschikt over het beste tandheelkundige team met jarenlange expertise op het gebied van totaalextracties. We beschikken daarnaast over een eigen tandtechnisch laboratorium, zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen voor een nieuwe oplossing voor uw gebit.

Angsttandarts

Bang voor de tandarts? Angst voor de tandarts is één van de meestvoorkomende fobieën, waardoor u dus zeker niet de enige bent. Bij VieDenta Kliniek werken tandartsen die aandacht hebben voor de patiënt. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van tandheelkunde bij angstpatiënten, kunnen we u de juiste aandacht geven en stellen we u centraal. We luisteren naar uw wensen en vragen en zorgen ervoor dat u het vertrouwen in de tandarts weer terugkrijgt. Ons team stelt u graag op uw gemak.

Narcosebehandeling

Wanneer u liever niks meekrijgt van de tandheelkundige behandeling, bent u bij VieDenta Kliniek aan het juiste adres voor een narcosebehandeling. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van tandheelkundige behandelingen onder algehele narcose en verwelkomen u dan ook graag in ons eigen narcosecentrum. Ons team stelt u graag op uw gemak, u krijgt niks mee van de behandeling én u wordt wakker met een gezond en sterk gebit.

Reguliere tandheelkundige zorg

Wilt u na uw (narcose)behandeling bij VieDenta Kliniek ook graag elk halfjaar bij ons terugkomen voor uw reguliere behandeling?

Bij onze zusterorganisatie Kies Mondzorg kunt u op verschillende plekken in Noord- en Midden-Limburg terecht voor uw halfjaarlijkse controles.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan helpen wij u graag verder!

Adviesgesprek

Voordat uw behandeling bij VieDenta Kliniek start, maakt u eerst een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Tijdens het adviesgesprek worden er foto’s van uw mond gemaakt (röntgen en digitaal) en vindt er een klein mondonderzoek plaats (er vindt echter géén daadwerkelijke behandeling plaats). De intake-adviseur heeft tijdens het adviesgesprek alle tijd en aandacht voor uw vragen en wensen. Aan de hand van het mondonderzoek en de foto’s wordt een behandelplan opgesteld dat uitvoerig met u besproken zal worden. Tevens worden de kosten van de behandeling samen met u doorgenomen.

U ontvangt alle verkregen informatie per post, zodat u alles thuis nog eens rustig door kunt nemen en een gedegen besluit kunt nemen over de vervolgstappen in het behandeltraject.

Het adviesgesprek bij VieDenta Kliniek:

  • U plant een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze specialisten;
  • Er zijn geen lange wachtlijsten, u kunt snel bij ons terecht;
  • In onze wachtruimte vult u enkele (medische) vragenlijsten in, ter voorbereiding op het adviesgesprek;
  • Er worden foto’s gemaakt van uw gebit (röntgen en digitaal);
  • Tijdens het adviesgesprek luistert de tandarts aandachtig naar uw vragen en wensen en bespreekt hij met u de mogelijkheden;
  • U ontvangt een behandelvoorstel, begroting en inzicht in de vergoedingen per post;
  • Uw persoonlijke zorgconsulente geeft u verdere uitleg en beantwoordt al uw verdere vragen;
  • U kunt direct een behandelafspraak plannen. Mocht u thuis alles nog eens rustig willen doornemen voordat u een afspraak inplant, is dat ook geen enkel probleem;
  • Onze specialisten zorgen ervoor dat u weer een mooie en stralende lach krijgt.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het inplannen van een adviesgesprek en zet hiermee de eerste stap naar een nieuwe lach!