Bij ons ben je aan het juiste adres

Bij VieDenta Kliniek kun je zowel terecht voor het laten maken van een nieuw tandtechnisch werkstuk als het laten repareren van een defect werkstuk. Onze specialisten staan voor jou klaar om je te adviseren over de verschillende mogelijkheden om jou weer die glimlach op je gezicht te geven.

De voordelen van het werken met een eigen lab

Veel tandartspraktijken werken samen met externe tandtechnische laboratoriums. Dit is uiteraard geen enkel probleem, maar de samenwerking met een eigen tandtechnisch laboratorium brengt wel wat voordelen met zich mee:

  • Korte lijnen; Snelle schakeling tussen tandarts en tandtechnicus
  • Kortere wachttijd; Je bent het werkstuk minder lang kwijt voor reparatie
  • Hoge kwaliteit; Wij doen geen concessies op kwaliteit en houden alles in eigen beheer
  • Snelle service; Bij vragen kun je direct contact met ons opnemen

Maak kennis met onze specialisten

Onze ervaren specialisten helpen jou graag bij het krijgen van een prachtige glimlach door middel van één van de vele behandelopties die mogelijk zijn bij VieDenta Kliniek. Zij adviseren jou graag over de beste oplossing voor jouw gebit. Benieuwd wie jou kan helpen? Je ziet onze specialisten hier!

Tandarts werkend in tandtechnisch laboratorium

Ugur Nagas

Hoofd tandtechnisch laboratorium

Drs. Harrie Op de Laak

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie, tandarts-gnatholoog, slaapgeneeskundige
BIG 59032541702

Drs. Willem Baas

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie
BIG 99019632202

Een voorbeeldige lach

De specialisten in ons tandtechnisch laboratorium hebben al talloze mooie werkstukken mogen afleveren en hebben dan ook vele patiënten weer een lach op hun gezicht gegeven. Benieuwd welke werkstukken allemaal gemaakt kunnen worden in ons tandtechnisch laboratorium? Je ziet het hier!

Icoon all-on-constructie

All-on-constructie

Heb je last van een gebit waarin tanden en kiezen ontbreken, maar wil je toch kunnen genieten van een stralend en natuurlijk gebit? Dan is een all-on-constructie de meest natuurgetrouwe en comfortabele oplossing voor het vervangen van alle tanden en kiezen. Onze tandartsen hebben jarenlange ervaring op het gebied van de verschillende behandelingen en bieden jou dan ook de beste behandeling op maat.

Kies bij VieDenta Kliniek voor een comfortabele en mooie oplossing met kronen en bruggen.

Kronen en bruggen

We willen allemaal een gebit dat er mooi uitziet en ook nog eens gezond en functioneel is. Wanneer je een beschadigde tand of kies hebt, kan dit opgelost worden met een kroon of brug. Kies je ervoor om jouw kronen of bruggen bij VieDenta Kliniek te laten plaatsen, dan kies je voor hoogstaande kwaliteit. De kronen en bruggen worden in ons eigen tandtechnisch laboratorium gemaakt, waardoor wij kunnen garanderen dat je maatwerk van de hoogste standaard ontvangt.

Klikgebit

Eindelijk weer genieten van heerlijk eten en voluit kunnen lachen zonder losschietend gebit? Bij VieDenta Kliniek ontvang je jouw klikgebit van de hoogste kwaliteit. Doordat de klikgebitten in ons eigen tandtechnisch laboratorium worden gemaakt, bieden wij kwaliteit van het hoogste niveau en kunnen kleine aanpassingen snel gedaan worden. Onze implantologen hebben jarenlange expertise op het gebied van klikgebitten en helpen jou graag aan een perfecte oplossing!

Implantaten

Een implantaat vervangt de wortel van je tand of kies, waarop een vervangende tand, kies of prothese geplaatst kan worden. Wanneer er tanden en/of kiezen ontbreken in je gebit, kun je door middel van kronen, bruggen of een klikgebit op implantaten weer genieten van een volledige glimlach.

Kies bij VieDenta Kliniek voor een kunstgebit van hoge kwaliteit en verlaat nooit zonder tanden onze kliniek!

Kunstgebit

Een kunstgebit (ook wel volledige prothese genoemd) biedt een oplossing wanneer je alle tanden en kiezen moet laten trekken. Je verlaat onze kliniek nooit zonder tanden en op deze manier geniet je meteen weer van een prachtige glimlach.

Neem contact met ons op

Heb jij nog een vraag of wil je graag een adviesgesprek inplannen met één van onze specialisten? Vul dan gemakkelijk het contactformulier in en dan nemen wij snel contact met je op.

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot (Noord-Brabant)

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden