• Ervaren specialisten

 • Tandartsen met begrip voor jouw angst

 • Weer zonder zorgen lachen

 • Behandelingen onder narcose

Deze mensen gingen je voor!

Voordat jij een afspraak in onze kliniek maakt, is het fijn om verhalen te lezen van mensen die jou voor zijn gegaan bij VieDenta Kliniek. Je bent namelijk zeker niet de enige die om uiteenlopende redenen een angst heeft ontwikkeld voor de tandarts. Er zijn voldoende succesvolle verhalen van anderen die dezelfde angst hebben en uiteindelijk toch de stap hebben gezet richting een behandeling bij VieDenta Kliniek. Laat je inspireren!

Nadieh

Ik had één grote wens: Op mijn bruiloft wil ik foto's MET een grote glimlach

Ik vul het contactformulier in op de site van VieDenta kliniek. Zal ik hem gaan versturen? Meerdere malen sluit ik mijn laptop, doe hem weer open, totdat ik de knoop doorhak en besluit op verzenden te drukken. Waar ik denk dat het nog wel eventjes duurt voordat ik word uitgenodigd voor een gespre...

Dhr. Berrevoets

Na 40 jaar niet bij de tandarts te zijn geweest, durfde ik eindelijk die stap weer te zetten

Ik ben begin 2021 bij VieDenta Kliniek gekomen. Ik liep al geruime tijd met de wens om mijn slechte gebit te laten opknappen, maar durfde niet. Enige jaren hiervoor was ik bij een niet nader genoemde kliniek in Noord-Holland geweest voor een intake. Daar ben ik al tijdens de controle van de mogel...

Wat doet een angsttandarts?

Wanneer je bij VieDenta Kliniek behandeld wilt worden, maak je altijd eerst een afspraak voor een adviesgesprek.

Het adviesgesprek vindt plaats met één van onze angsttandartsen. Tijdens het adviesgesprek worden er foto’s van je gebit gemaakt (zowel röntgenfoto’s als digitale gezichtsfoto’s) en vindt er een klein mondonderzoek plaats (maar géén daadwerkelijke behandeling!). Aan de hand van dit onderzoek wordt een behandelplan voor je opgesteld en de tandarts zal dit plan uitvoerig met jou bespreken. Tijdens het adviesgesprek heeft de tandarts alle tijd en aandacht voor jouw vragen en wensen, waardoor alles rustig en uitvoerig besproken kan worden. Je krijgt het behandelplan, samen met een begroting voor de behandeling, via de post toegestuurd zodat je nog eens rustig alle info door kunt nemen en kunt besluiten of je bij VieDenta Kliniek behandeld wilt worden.

Bij VieDenta Kliniek bieden we ook behandelingen onder algehele narcose aan. Wanneer je zo angstig bent dat je het liefst niks meekrijgt van de behandeling, is dit wellicht een ideale oplossing voor jou. Vraag er gerust naar tijdens het adviesgesprek, zodat de angsttandarts dit verder met jou kan bespreken.

Maak kennis met onze angsttandartsen

Onze ervaren specialisten helpen jou graag bij het krijgen van een prachtige glimlach. Zij adviseren jou over de beste oplossing voor jouw gebit. Of je nu behoefte hebt aan een specifieke behandeling van een angsttanddarts of niet, bij VieDenta Kliniek staan jouw wensen centraal. Met onze persoonlijke aanpak zoeken we samen naar de beste oplossing voor jou. Benieuwd wie jou kan helpen? Je ziet het hier!

Drs. Harrie Op de Laak

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie, tandarts-gnatholoog, slaapgeneeskundige
BIG 59032541702

Drs. Robert Strijkert

Tandarts & Intake adviseur
BIG 09060658702

Prof. Dr. Hugo de Bruyn

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie en hoogleraar tandheelkunde in bijzondere parodontologie
BIG 09054471802

Altijd een advies op maat

Bij VieDenta Kliniek streven wij ernaar om iedereen weer die glimlach op het gezicht te geven. Onze specialisten gaan graag met je in gesprek en geven jou een passend advies, dat precies past bij jouw wensen. Wanneer je op zoek bent naar een angst tandarts, ben je bij VieDenta Kliniek aan het juiste adres!

 

Openingstijden

 • Maandag:
  8:00 - 12:30
  13:30 - 17:00
 • Dinsdag:
  8:00 - 12:30
  13:30 - 17:00
 • Woensdag:
  8:00 - 12:30
  13:30 - 17:00
 • Donderdag:
  8:00 - 12:30
  13:30 - 17:00
 • Vrijdag:
  8:00 - 12:30
  13:30 - 17:00