Ik had één grote wens: Op mijn bruiloft wil ik foto’s MET een grote glimlach

Ik vul het contactformulier in op de site van VieDenta kliniek. Zal ik hem gaan versturen? Meerdere malen sluit ik mijn laptop, doe hem weer open, totdat ik de knoop doorhak en besluit op verzenden te drukken. Waar ik denk dat het nog wel eventjes duurt voordat ik word uitgenodigd voor een gesprek, word ik de volgende dag al gebeld en staat er voor een week later een gesprek ingepland. Het avontuur van een nieuwe lach gaat beginnen..

kronen en bruggen

Wat heeft VieDenta Kliniek jou te bieden?

Persoonlijke aandacht

Je persoonlijke zorgconsulente

tandarts, angstcoach expertise

Ervaren behandelaren

Angstcoach

VieDenta Kliniek ervaringen

Persoonlijke aandacht

Wij luisteren naar jouw verhaal

Wat is een angsttandarts?

Breekt jou het zweet al uit wanneer je alleen al denkt aan het inplannen van een afspraak bij de tandarts? Een angsttandarts kan jou helpen om je bezoek een stuk aangenamer te maken. Onze tandartsen hebben ervaring met het behandelen van mensen met (extreme) angst voor de tandarts. Zij nemen alle tijd voor jouw behandeling en luisteren graag naar jouw verhaal.

Wanneer je bij VieDenta Kliniek behandeld wilt worden, maak je altijd eerst een afspraak voor een adviesgesprek. Het adviesgesprek vindt plaats met één van onze angsttandartsen. Tijdens het adviesgesprek worden er foto’s van je gebit gemaakt (zowel röntgenfoto’s als digitale gezichtsfoto’s) en vindt er een klein mondonderzoek plaats (maar géén daadwerkelijke behandeling!). Aan de hand van dit onderzoek wordt een behandelplan voor je opgesteld en de tandarts zal dit plan uitvoerig met jou bespreken. Tijdens het adviesgesprek heeft de tandarts alle tijd en aandacht voor jouw vragen en wensen, waardoor alles rustig en uitvoerig besproken kan worden. Je krijgt het behandelplan, samen met een begroting voor de behandeling, via de post toegestuurd zodat je nog eens rustig alle info door kunt nemen en kunt besluiten of je bij VieDenta Kliniek behandeld wilt worden.

Bij VieDenta Kliniek bieden we ook behandelingen onder algehele narcose aan. Wanneer je zo angstig bent dat je het liefst niks meekrijgt van de behandeling, is dit wellicht een ideale oplossing voor jou. Vraag er gerust naar tijdens het adviesgesprek, zodat de angsttandarts dit verder met jou kan bespreken.

Behandelplan tandarts

Voordelen van een behandeling bij onze angsttandartsen

  • Wij hebben jarenlang ervaring met patiënten met (extreme) angst voor de tandarts;
  • Wij nemen alle tijd voor jou tijdens een afspraak;
  • Wij luisteren naar jouw verhaal en beantwoorden al jouw vragen;
  • Wij behandelen op het tempo dat jij aangeeft;
  • Wij zorgen voor een uitgebreide en duidelijke communicatie, van begin tot eind;
  • Wij bieden ook behandelingen onder algehele narcose aan.
VieDenta Kliniek tandarts-implantoloog Willem Baas

Hoe gaat een behandeling in onze kliniek in zijn werk?

Bij VieDenta Kliniek zorgen wij er graag voor dat jij je vanaf het eerste moment op je gemak voelt. Voordat er daadwerkelijk een behandeling gaat plaatsvinden, plannen wij altijd eerst een adviesgesprek met de angsttandarts in. Die eerste klik is erg belangrijk en daar besteden wij dan ook veel tijd en aandacht aan. Het is wel zo fijn om vooraf te weten waar je aan toe bent. Daarom leggen wij hiernaast stap voor stap aan je uit wat het precies inhoudt wanneer jij een adviesgesprek in onze kliniek inplant.

Laat je inspireren

Een mooi gebit, daar wordt toch iedereen blij van?! Ben je benieuwd hoe de behandeling bij anderen is gegaan en wat het resultaat is? Hier zie je enkele voorbeelden van mensen die graag hun nieuwe glimlach aan je laten zien.

VieDenta Kliniek kroon en brug
VieDenta Kliniek kroon en brug
Kronen
Resultaat vrouw die kronen heeft laten zetten

Deze mensen gingen je voor!

Voordat jij een afspraak in onze kliniek maakt, is het fijn om verhalen te lezen van mensen die jou voor zijn gegaan bij VieDenta Kliniek. Je bent namelijk zeker niet de enige die om uiteenlopende redenen een angst heeft ontwikkeld voor de tandarts. Er zijn voldoende succesvolle verhalen van anderen die dezelfde angst hebben en uiteindelijk toch de stap hebben gezet richting een behandeling bij VieDenta Kliniek. Laat je inspireren!

kronen-en-bruggen

Dhr. Berrevoets

Na 40 jaar niet bij de tandarts te zijn geweest, durfde ik eindelijk die stap weer te zetten

Ik ben begin 2021 bij VieDenta Kliniek gekomen. Ik liep al geruime tijd met de wens om mijn slechte gebit te laten opknappen, maar durfde niet. Enige jaren hiervoor was ik bij een niet nader genoemde kliniek in Noord-Holland geweest voor een intake. Daar ben ik al tijdens de controle van de mogel...

96% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan!

Angela

10/10

Zo fijn! Ik heb angst voor tandartsen, maar ben zo goed geholpen en gerustgesteld. Als je angst hebt voor de tandarts ben je hier op het juiste adres.

Altijd een advies op maat

Bij VieDenta Kliniek streven wij ernaar om iedereen weer die glimlach op het gezicht te geven. Onze specialisten gaan graag met je in gesprek en geven jou een passend advies, dat precies past bij jouw wensen. Wanneer je op zoek bent naar een angsttandarts, ben je bij VieDenta Kliniek aan het juiste adres!

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot (Noord-Brabant)

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden

Persoonlijke aandacht

Onze vestigingen

VieDenta Kliniek Oirschot
VieDenta Kliniek

Oirschot, Noord-Brabant

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
VieDenta Kliniek

Nieuw-Bergen, Limburg

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen