Composiet facings

Composiet facings

Wanneer u niet helemaal tevreden bent over uw gebit en dit graag wil laten verfraaien, kunt u ervoor kiezen om composiet facings te laten plaatsen. Composiet facings zijn dunne schildjes van composiet, die eenvoudig op de tanden worden geplaatst. De tandarts verhelpt op deze manier op een makkelijke en snelle manier afgebroken hoekjes, scheve tanden, verkleurde tanden of spleetjes tussen de tanden. Zo geniet u weer snel van een mooie glimlach, die volledig aan uw wens voldoet.

 

Bij VieDenta Kliniek staan onze specialisten voor u klaar om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden om u weer die glimlach op uw gezicht te geven, aan de hand van composiet facings.

De voordelen van composiet facings bij VieDenta Kliniek

  • Ervaren specialisten die u weer een mooie glimlach op uw gezicht bezorgen
  • Korte wachttijden
  • Binnen één dag een nieuwe glimlach
  • Productie in eigen laboratorium

Maak kennis met onze specialisten

Onze ervaren specialisten helpen u graag bij het krijgen van een prachtige glimlach. Zij adviseren u over de beste oplossing voor uw gebit, of dit nu composiet facings zijn of één van de andere mogelijkheden die VieDenta Kliniek aanbiedt. Benieuwd wie u kan helpen? U ziet het hier!

Binnen één dag een nieuwe glimlach met composiet facings

Het plaatsen van composiet facings is een relatief eenvoudige ingreep, die binnen één afspraak afgerond kan worden. Bij VieDenta Kliniek gebruiken we facings van hoogwaardige materialen, zodat u lang van uw gebit kunt genieten. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in esthetische behandelingen en hebben oog voor de cosmetische aspecten van het gebit. Direct na de behandeling stapt u de deur uit met een mooier gebit waarbij de tint, de eventuele scheefstand en het volume van uw tanden zijn aangepast. Eten en drinken is meteen weer mogelijk en u kunt weer uitgebreid lachen zonder zorgen.

Ons eigen tandtechnisch laboratorium

Alle tandtechnische werkstukken (denk bijvoorbeeld aan protheses, kroon- en brugwerk, all-on-constructies) worden in ons eigen tandtechnisch laboratorium geproduceerd. Door een snelle schakeling tussen onze tandtechnici en tandartsen garanderen wij maatwerk van hoge kwaliteit én zonder lange wachttijden.