Waarom je kiest voor een klikgebit

 • Geen ingevallen gezicht

 • Kleefpasta’s zijn niet meer nodig

 • Vrij gehemelte

 • Behoud van smaak

 • Probleemloos eten

 • Voluit lachen en praten zonder losschietend kunstgebit

Zij gingen je voor!

Voordat je besluit om een behandeling te laten uitvoeren in onze kliniek, is het prettig om verhalen te lezen van anderen die jou voor zijn gegaan. Laat je inspireren door hun verhalen en zet die stap naar een klikgebit!

Icoon man

Dhr. van den Akker

Ik werd geweldig opgevangen

Jarenlang heb ik een bezoek aan de tandarts uitgesteld, totdat het écht niet meer ging. Ik schaamde me voor mijn gebit, durfde niet meer te lachen en had last met eten. Toen ik me bij VieDenta Kliniek meldde, werd ik geweldig opgevangen. De angsttandarts had alle begrip voor mijn angst. Hij heeft...

Mevr. Dekkers

Mijn gebit ziet er weer fantastisch uit!

Voor mijn werk spreek ik veel mensen. Ik schaamde me daarbij vaak voor mijn tanden, maar door mijn drukke baan dacht ik nooit tijd te hebben om dit op te lossen. Een vriendin wees me op VieDenta Kliniek en ik was onder de indruk van wat ze voor me konden betekenen. Na een goed gesprek met de tand...

In een paar stappen naar een klikgebit

Tijdens een implantologieconsult bekijkt onze implantoloog of het mogelijk is om een klikgebit (ook wel klikprothese genoemd) te plaatsen. Wanneer dit mogelijk is, dienen wij een aanvraag voor vergoeding in bij de zorgverzekeraar. Een klikgebit in de onderkaak wordt vaak vergoed door de zorgverzekeraar, maar bij een klikgebit in de bovenkaak is dit helaas niet altijd het geval. Wij denken graag mee in de beste oplossing.

Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in implantologie en door onze ruime ervaring zijn de succespercentages bij VieDenta Kliniek ontzettend hoog. En daar zijn we erg trots op!

Ons eigen tandtechnisch laboratorium

Alle tandtechnische werkstukken (denk aan protheses, kroon- en brugwerk, all-on-constructies etc.) worden in ons eigen tandtechnisch laboratorium geproduceerd. Door een snelle schakeling tussen onze tandtechnici en tandartsen garanderen wij maatwerk van hoge kwaliteit én zonder lange wachttijden.

Tandarts werkend in tandtechnisch laboratorium

Altijd een advies op maat

Bij VieDenta Kliniek streven wij ernaar om iedereen weer die glimlach op het gezicht te geven. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek en geven u een passend advies, dat precies past bij jouw wensen. Of het nu gaat om een klikgebit, all-on-constructie of facings; Wij denken graag met je mee!

Openingstijden

 • Maandag:
  8:00 - 12:30
  13:30 - 17:00
 • Dinsdag:
  8:00 - 12:30
  13:30 - 17:00
 • Woensdag:
  8:00 - 12:30
  13:30 - 17:00
 • Donderdag:
  8:00 - 12:30
  13:30 - 17:00
 • Vrijdag:
  8:00 - 12:30
  13:30 - 17:00

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (L)

Neem contact met ons op

Wil je een adviesgesprek inplannen of heb je een andere vraag? Vul gemakkelijk onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op! Je mag uiteraard ook altijd direct bellen via 085 – 01 33 500

VieDenta Kliniek 
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden