Implantaten

Implantaten

Een implantaat vervangt de wortel van uw tand of kies. Het is een titanium schroefje waarop een tand, kies of prothese wordt geplaatst. Is uw gebit niet meer compleet of heeft u één of meerdere losse tanden? Dan zijn implantaten met kronen of bruggen dé oplossing. Heeft u last van een loszittende (overkappings)prothese? Dan biedt een klikgebit op implantaten de juiste oplossing voor uw gebit.

De beste kwaliteit

Met een implantaat worden ontbrekende tanden en kiezen permanent vervangen. Het succespercentage van deze ingreep is over het algemeen zeer hoog. Hierop zijn onder andere medicatiegebruik, rookgedrag, maar óók de expertise van de tandarts-implantoloog van invloed. Daarom zijn de implantologen en tandartsen van VieDenta Kliniek zeer ervaren op dit gebied. Tijdens behandelingen maken zij gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde implantatietoepassingen, voorzien van de benodigde certificeringen.

Ook over de kwaliteit van de kronen, bruggen en protheses bij VieDenta Kliniek hoeft u niet te twijfelen. Alle onderdelen worden in ons eigen laboratorium vervaardigd. Zo garanderen we u maatwerk van het hoogste niveau.

Meer weten over implantaten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden, kosten en vergoedingen. Neem de stap en gun uzelf een klachtenvrij en stralend gebit.

Maak kennis met onze implantologen:

Prof Dr. Hugo de Bruyn

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie en hoogleraar tandheelkunde in bijzondere parodontologie

Harrie Op de Laak

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie, tandarts-gnatholoog, slaapgeneeskundige