Bij VieDenta Kliniek streven wij ernaar om jou maatwerk van de hoogste kwaliteit te bieden. Wij raden het dan ook niet aan om een klikgebit in een dag te laten plaatsen, maar jouw kaak optimaal te laten herstellen voordat het klikgebit definitief wordt geplaatst.

Onze specialisten staan voor jou klaar om je te adviseren over de verschillende mogelijkheden om jou weer die glimlach op je gezicht te geven, aan de hand van een klikgebit.

VieDenta Kliniek - Esthetische perfectie

Maak kennis met onze specialisten

Onze ervaren specialisten helpen jou graag bij het krijgen van een prachtige glimlach door middel van een klikgebit of één van de vele andere behandelopties die mogelijk zijn bij VieDenta Kliniek. Zij adviseren jou graag over de beste oplossing voor jouw gebit. Benieuwd wie jou kan helpen? Je ziet onze specialisten hier!

VieDenta Kliniek tandarts-implantoloog Willem Baas

Drs. Willem Baas

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie
BIG 99019632202
tandarts, angstcoach expertise

Drs. Harrie Op de Laak

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie, tandarts-gnatholoog, slaapgeneeskundige
BIG 59032541702
Tandtechnicus werkend in tandtechnisch laboratorium

Ugur Nagas

Hoofd tandtechnisch laboratorium

De voor- en nadelen van een klikgebit in een dag

Het plaatsen van een klikgebit in een dag brengt zowel voor- als nadelen met zich mee. Wij leggen ze graag even verder voor je uit:

Voordelen van het plaatsen van een klikgebit in een dag

  1. Minder behandelingen nodig
  2. Direct genieten van een beter passend gebit

Nadelen van het plaatsen van een klikgebit in een dag

  1. De kaak heeft geen tijd om te herstellen na de implantatie, wat enige last kan veroorzaken
  2. Doordat de kaak nog moet herstellen, zal de prothese niet goed blijven zitten. Hierdoor moet je vaker een afspraak bij de tandprotheticus inplannen
  3. Doordat de kaak nog moet herstellen, is de kans op drukplekken groter
  4. Kans op verlies van implantaten, doordat er direct kracht op komt te staan, wat leidt tot extra behandelingen én extra kosten

 

Bij VieDenta Kliniek hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van ons werk. Wij stellen jou als patiënt graag centraal en bieden jou dan ook de beste service. Wij vinden kwaliteit veel belangrijker dan snelheid en staan dan ook niet achter de keuze om een klikgebit in een dag te plaatsen. Je kaak heeft tijd nodig om te herstellen en de implantaten moeten de rust en tijd krijgen om vast te kunnen groeien in het kaakbot.

Zodra de implantaten zijn geplaatst in onze kliniek, wordt jouw huidige prothese over de implantaten heen geplaatst. Je verlaat dus nooit zonder tanden onze kliniek en kunt in de herstelperiode gewoon blijven genieten van die grote glimlach.

 

Ons eigen tandtechnisch laboratorium

Bij VieDenta Kliniek worden alle tandtechnische werkstukken (denk aan protheses, kronen, bruggen op implantaten, all-on-constructies, klikgebitten etc.) in het eigen tandtechnisch laboratorium geproduceerd. Doordat wij werken met ons eigen tandtechnisch laboratorium, zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden tussen onze tandartsen en tandtechnici. Op deze manier bieden wij maatwerk van een hoge kwaliteit, waar ook nog eens niet lang op gewacht hoeft te worden.

Maken van een prothese

Tandartskosten

Wist je dat de kosten voor tandheelkunde landelijk zijn vastgesteld? De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) bepaalt jaarlijks de behandelcodes en maximumtarieven voor tandheelkunde. Deze tarieven gelden voor elke tandartspraktijk in Nederland, dus zowel voor reguliere tandartspraktijken als voor een gespecialiseerd centrum zoals VieDenta Kliniek.

De kosten voor de tandtechniek (kronen, bruggen, protheses) en het plaatsen van een klikgebit in een dag kunnen in Nederland variëren. Omdat VieDenta Kliniek beschikt over een eigen laboratorium kunnen we niet alleen de beste kwaliteit bieden, maar óók de prijzen conform de vergoedingen van de verzekeraars houden. Je hebt de vrijheid om te kiezen door wie je behandeld wilt worden en je hebt geen verwijzing nodig voor VieDenta Kliniek.

Vraag je adviesgesprek aan

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul gemakkelijk het contactformulier in en dan nemen wij snel contact met je op om een adviesgesprek in te plannen.

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot (Noord-Brabant)

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden

Plan je adviesgesprek