Ervaren team onder leiding van Chef de Clinique Willem Baas

Pssst, heb je het al gehoord? We hebben er een tweede vestiging bij, VieDenta Kliniek in Oirschot opende begin januari haar deuren!
Ook in Brabant helpen we graag mensen die bang zijn voor de tandarts of op zoek zijn naar een specialist voor hun behandeling.

Tandarts Willem Baas is chef de Clinique (cdc) van VieDenta Kliniek in Oirschot en samen met zijn team van ervaren tandartsen, assistenten, tandtechnici en anesthesiologen staan zij klaar om je te helpen.

VieDenta Kliniek tandarts-implantoloog Willem Baas

Onze expertises

Na jaren eindelijk weer vrijuit durven lachen, schateren om een goede grap en genieten van de belangrijke momenten in het leven. Jouw lach moet je niet tegenhouden, maar juist helpen. Wij gunnen jou dat extra stukje geluk, zelfvertrouwen of acceptatie.

Daar helpen wij jou graag bij! We nemen de tijd voor jou en kijken verder dan alleen de behandeling. Door te luisteren naar jouw verhaal wordt jouw gevoel omgezet naar een schitterend resultaat. Het is jouw leven én jouw lach!

Icoon all-on-constructie

All-on-constructie

Heb je last van een gebit waarin tanden en kiezen ontbreken, maar wil je toch kunnen genieten van een stralend en natuurlijk gebit? Dan is een all-on-constructie de meest natuurgetrouwe en comfortabele oplossing voor het vervangen van alle tanden en kiezen. Onze tandartsen hebben jarenlange ervaring op het gebied van de verschillende behandelingen en bieden jou dan ook de beste behandeling op maat.

Kies bij VieDenta Kliniek voor een comfortabele en mooie oplossing met kronen en bruggen.

Kronen en bruggen

We willen allemaal een gebit dat er mooi uitziet en ook nog eens gezond en functioneel is. Wanneer je een beschadigde tand of kies hebt, kan dit opgelost worden met een kroon of brug. Kies je ervoor om jouw kronen of bruggen bij VieDenta Kliniek te laten plaatsen, dan kies je voor hoogstaande kwaliteit. De kronen en bruggen worden in ons eigen tandtechnisch laboratorium gemaakt, waardoor wij kunnen garanderen dat je maatwerk van de hoogste standaard ontvangt.

Icoon controle tandarts

Angsttandarts

Ben je bang voor de tandarts? Weet dat je niet de enige bent! In Nederland zijn er zo’n 800.000 mensen die door angst een bezoek aan de tandarts jarenlang uitstellen. Bij VieDenta Kliniek kijken wij verder dan je behandeling. Onze angsttandartsen hebben jarenlange ervaring en helpen jou graag om die glimlach weer op je gezicht te brengen.

Implantaat plaatsen

Implantaten

Een implantaat vervangt de wortel van je tand of kies, waarop een vervangende tand, kies of prothese geplaatst kan worden. Wanneer er tanden en/of kiezen ontbreken in je gebit, kun je door middel van kronen, bruggen of een klikgebit op implantaten weer genieten van een volledige glimlach.

Klikgebit

Klikgebit

Eindelijk weer genieten van heerlijk eten en voluit kunnen lachen zonder losschietend gebit? Bij VieDenta Kliniek ontvang je jouw klikgebit van de hoogste kwaliteit. Doordat de klikgebitten in ons eigen tandtechnisch laboratorium worden gemaakt, bieden wij kwaliteit van het hoogste niveau en kunnen kleine aanpassingen snel gedaan worden. Onze implantologen hebben jarenlange expertise op het gebied van klikgebitten en helpen jou graag aan een perfecte oplossing!

Kies bij VieDenta Kliniek voor een kunstgebit van hoge kwaliteit en verlaat nooit zonder tanden onze kliniek!

Kunstgebit

Een kunstgebit (ook wel volledige prothese genoemd) biedt een oplossing wanneer je alle tanden en kiezen moet laten trekken. Je verlaat onze kliniek nooit zonder tanden en op deze manier geniet je meteen weer van een prachtige glimlach.

Narcose

Narcose

Zie je erg op tegen je behandeling bij de tandarts? Wellicht is een behandeling onder narcose een optie! De tandartsen bij VieDenta Kliniek zijn gespecialiseerd in het behandelen van mensen onder narcose. Ons team stelt je graag op je gemak en zorgt ervoor dat jij weer wakker wordt met een mooi en stralend gebit!

Kies bij VieDenta Kliniek voor een kunstgebit van hoge kwaliteit en verlaat nooit zonder tanden onze kliniek!

MRA (anti-snurkbeugel)

Wil je ’s nachts beter slapen en overdag meer energie hebben? Ben je het zat om ’s nachts te worstelen met slaapproblemen? Dan is een MRA-beugel wellicht een ideale oplossing! Voor de behandeling van Obstructief Slaap Apneu kan gebruik gemaakt worden van een zogenaamd Mandibulair Repositie Apparaat (MRA).

VieDenta Kliniek bezorgt jou graag weer die lach op het gezicht. Het is jouw leven én jouw lach!

Porseleinen facings

Ben je ontevreden over je gebit (door scheve tanden, spleetjes, afgebroken stukjes tand etc.)? Dan bieden porseleinen facings een mooie en duurzame oplossing. Wij denken graag met je mee om de best mogelijke oplossing voor jouw gebit te bedenken.

Julie ervaringen én verhalen

Voordat je bij ons in behandeling gaat, is het vaak fijn om verhalen te lezen van anderen die jou voorgingen in onze kliniek. Elke mening telt en wij kunnen het daarom ook enorm waarderen als mensen hun verhaal willen delen op onze pagina. Laat je dan ook vooral inspireren door de verhalen die je hier kunt lezen!

VieDenta Kliniek is aangesloten bij:

Kronen

Nadieh

Ik had één grote wens: Op mijn bruiloft wil ik foto's MET een grote glimlach

Ik vul het contactformulier in op de site van VieDenta kliniek. Zal ik hem gaan versturen? Meerdere malen sluit ik mijn laptop, doe hem weer open, totdat ik de knoop doorhak en besluit op verzenden te drukken. Waar ik denk dat het nog wel eventjes duurt voordat ik word uitgenodigd voor een gespre...

Mevr. Dekkers

Mijn gebit ziet er weer fantastisch uit!

Voor mijn werk spreek ik veel mensen. Ik schaamde me daarbij vaak voor mijn tanden, maar door mijn drukke baan dacht ik nooit tijd te hebben om dit op te lossen. Een vriendin wees me op VieDenta Kliniek en ik was onder de indruk van wat ze voor me konden betekenen. Na een goed gesprek met de tand...

Alles tot in de puntjes verzorgd

Goed bezig, jij denkt erover om een adviesgesprek in onze kliniek in te plannen! Bij VieDenta Kliniek zorgen wij er graag voor dat jij je vanaf het eerste moment meteen op je gemak voelt. Het is wel zo fijn om vooraf te weten waar je aan toe bent. Daarom leggen wij hiernaast stap voor stap aan je uit wat het precies inhoudt wanneer jij een adviesgesprek in onze kliniek inplant.

Maak kennis met onze specialisten

Binnen VieDenta Kliniek werkt een veelzijdig team van specialisten, die elke dag weer met een grote glimlach voor je klaarstaan. Ons team bezorgt jou graag weer die glimlach op het gezicht! Maak alvast digitaal kennis.

tandarts, angstcoach expertise

Drs. Harrie Op de Laak

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie, tandarts-gnatholoog, slaapgeneeskundige
BIG 59032541702
VieDenta Kliniek tandarts-implantoloog Willem Baas

Drs. Willem Baas

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie
BIG 99019632202
VieDenta Kliniek Alina

Alina

Paro Preventie-assistente
VieDenta Kliniek Keri

Keri

Preventie-assistente
VieDenta Kliniek Kesavi

Kesavi

Tandartsassistente
Tandtechnicus werkend in tandtechnisch laboratorium

Ugur Nagas

Hoofd tandtechnisch laboratorium
VieDenta Kliniek Jens Fischer

Dr. Jens Fischer

Anesthesioloog
BIG 49925783501
VieDenta Kliniek Chantal van den Bogaart

Chantal

Anesthesiemedewerker
VieDenta Kliniek Isabelle

Isabelle van Hoften

Verpleegkundige
BIG 9042163730
VieDenta Kliniek Vera

Vera

Zorgconsulente
VieDenta Kliniek Marieke

Marieke

Zorgconsulente
VieDenta Kliniek Rachel

Rachel

Praktijkmanager

Neem contact met ons op

Wil je een adviesgesprek inplannen of heb je een andere vraag? Vul gemakkelijk onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op! Je mag uiteraard ook altijd direct bellen via 085 – 01 33 500

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot (Noord-Brabant)

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden

Persoonlijke aandacht

Onze vestigingen

VieDenta Kliniek Oirschot
VieDenta Kliniek

Oirschot, Noord-Brabant

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
VieDenta Kliniek

Nieuw-Bergen, Limburg

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen