VieDenta Kliniek in Oirschot is geopend!

Pssst, heb je het al gehoord? We hebben er een tweede vestiging bij, VieDenta Kliniek in Oirschot opende begin januari haar deuren!

Bij VieDenta Kliniek zijn we niet bang voor uitdagingen. Uitdagingen zijn er om aan te gaan! Daarom kunnen we ook niet meer wachten om de deuren open te gooien. Ook in Brabant helpen we graag mensen die bang zijn voor de tandarts. Bij ons loop je gegarandeerd met een glimlach naar buiten!

Onze expertises

Na jaren eindelijk weer vrijuit durven lachen, schateren om een goede grap en genieten van de belangrijke momenten in het leven. Jouw lach moet je niet tegenhouden, maar juist helpen. Wij gunnen jou dat extra stukje geluk, zelfvertrouwen of acceptatie.

Daar helpen wij jou graag bij! We nemen de tijd voor jou en kijken verder dan alleen de behandeling. Door te luisteren naar jouw verhaal wordt jouw gevoel omgezet naar een schitterend resultaat. Het is jouw leven én jouw lach!

Onze nieuwe vestiging in Oirschot

Door het succes van onze eerste vestiging in Nieuw-Bergen, Limburg hebben we onze vleugels gespreid en is onze tweede vestiging in Oirschot, Noord-Brabant geboren. In principe verandert er niets, alleen dat we nog meer mensen kunnen voorzien van die stralende lach. Wij zijn tandheelkunde specialisten pur sang! Wij kijken dan ook altijd naar de oplossing die het beste past bij je gebit, en daarbij worden jouw wensen niet vergeten!

  • Specialisatie in diverse expertises
  • Gespecialiseerde angsttandarts
  • Uitgebreid aanbod en transparante communicatie

Julie ervaringen én verhalen

Voordat je bij ons in behandeling gaat, is het vaak fijn om verhalen te lezen van anderen die jou voorgingen in onze kliniek. Elke mening telt en wij kunnen het daarom ook enorm waarderen als mensen hun verhaal willen delen op onze pagina. Laat je dan ook vooral inspireren door de verhalen die je hier kunt lezen!

VieDenta Kliniek is aangesloten bij:

Nadieh

Ik had één grote wens: Op mijn bruiloft wil ik foto's MET een grote glimlach

Ik vul het contactformulier in op de site van VieDenta kliniek. Zal ik hem gaan versturen? Meerdere malen sluit ik mijn laptop, doe hem weer open, totdat ik de knoop doorhak en besluit op verzenden te drukken. Waar ik denk dat het nog wel eventjes duurt voordat ik word uitgenodigd voor een gespre...

Mevr. Dekkers

Mijn gebit ziet er weer fantastisch uit!

Voor mijn werk spreek ik veel mensen. Ik schaamde me daarbij vaak voor mijn tanden, maar door mijn drukke baan dacht ik nooit tijd te hebben om dit op te lossen. Een vriendin wees me op VieDenta Kliniek en ik was onder de indruk van wat ze voor me konden betekenen. Na een goed gesprek met de tand...

Alles tot in de puntjes verzorgd

Goed bezig, jij denkt erover om een adviesgesprek in onze kliniek in te plannen! Bij VieDenta Kliniek zorgen wij er graag voor dat jij je vanaf het eerste moment meteen op je gemak voelt. Het is wel zo fijn om vooraf te weten waar je aan toe bent. Daarom leggen wij hiernaast stap voor stap aan je uit wat het precies inhoudt wanneer jij een adviesgesprek in onze kliniek inplant.

Maak kennis met onze specialisten

Binnen VieDenta Kliniek werkt een veelzijdig team van specialisten, die elke dag weer met een grote glimlach voor je klaarstaan. Ons team bezorgt jou graag weer die glimlach op het gezicht! Maak alvast digitaal kennis.

Drs. Harrie Op de Laak

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie, tandarts-gnatholoog, slaapgeneeskundige
BIG 59032541702

Drs. Willem Baas

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie
BIG 99019632202

Prof. Dr. Hugo de Bruyn

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie en hoogleraar tandheelkunde in bijzondere parodontologie
BIG 09054471802

Twan van den Hurk

Tandprotheticus
Tandarts werkend in tandtechnisch laboratorium

Ugur Nagas

Hoofd tandtechnisch laboratorium

Neem contact met ons op

Wil je een adviesgesprek inplannen of heb je een andere vraag? Vul gemakkelijk onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op! Je mag uiteraard ook altijd direct bellen via 085 – 01 33 500

VieDenta Kliniek 
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot

VieDenta Kliniek 
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden

Consultgesprek tussen tandarts en patiënt