VieDenta Kliniek kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Administratieve processen in de zorg dienen vanwege de gevoeligheid van medische patiëntgegevens, en omdat het gaat om zorgvuldigheid van de inhoud van patiëntendossiers ,uitermate betrouwbaar te zijn. VieDenta Kliniek heeft gekozen voor de softwareoplossing OASE Dental van VST uit Haarlem. VST heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van softwareoplossingen voor de tandheelkundige branche en is een betrouwbare partner in het bieden van gedegen veilige platforms.

“Met behulp van OASE kunnen we voldoen aan de verplichtingen vanuit o.a. de AVG-wetgeving, maar ook de continuïteit borgen van administratieve processen en bovendien op efficiënte wijze werken, waardoor we meer tijd overhouden voor de zorg aan onze patiënten.” geeft Robert Mihalovics, algemeen directeur van VieDenta Nederland, aan.

OASE Dental VieDenta Kliniek

Kwalitatieve verse koffie van Orange Blend

“We hebben bewust gekozen voor koffie van een goede kwaliteit, omdat dit aansluit bij onze filosofie om onze patiënten het beste te bieden. Goede verse koffie hoort daar ook bij. We ontvangen veel positieve reacties en de ervaringen met Orange Blend  zijn uitstekend.” geeft Alisa Bottenberg, Operationeel Manager van VieDenta Nederland, aan.

Orange Blend VieDenta Kliniek