Wij zijn op zoek naar jou!

Wil jij ook elke dag met een grote glimlach naar je werk gaan en samenwerken met gezellige collega’s, die graag het beste in elkaar naar boven halen?
Bij VieDenta Kliniek draait het om meer dan tandheelkunde alleen. Wij kijken graag naar de mens achter de specialist en gunnen jou die fijne werkomgeving, waar je jezelf kunt ontwikkelen, maar daarnaast ook met veel plezier naar je werk gaat.
Lees snel verder en solliciteer!

Wat zoeken wij in een nieuwe collega?

We vinden het belangrijk dat je jezelf goed kunt inleven en begrip hebt voor patiënten. We geven onze patiënten oprechte persoonlijke aandacht en dat vergt een klantvriendelijke en integere aanpak en goede communicatieve vaardigheden. We vragen om minimaal 1 jaar tandheelkundige ervaring en een afgeronde opleiding tot tandartsassistente.

Achtergrond VieDenta Kliniek

VieDenta Kliniek is een tandartskliniek met een specialisatie in het behandelen van patiënten met behandelachterstanden, angst voor de tandarts en/of met een overwegend cosmetische zorgvraag. De kliniek is gevestigd in Nieuw-Bergen (Limburg).

Functie-eisen

  • Minimaal 3 dagen per week, bij voorkeur full time
  • De locatie is Nieuw-Bergen (Limburg)

Heb je interesse?

Wil je werken in een enthousiast team dat energie krijgt van het helpen van mensen? En wil je dit doen in een werkomgeving waar we in de top van de tandheelkunde acteren en het ook nog eens gezellig hebben? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV gemakkelijk via het onderstaande contactformulier of per post aan VieDenta Kliniek, t.a.v. Martijn Geurts, Lambertusplein 23, 5921 JJ Venlo-Blerick

Sollicatieformulier

Je naam(Vereist)
Voor welke functie solliciteer je?(Vereist)
Upload je CV in .pdf, .doc of .docx format
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Upload je motivatie in .pdf, .doc of .docx format
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 25 MB.