Waarom je kiest voor een all-on-constructie bij VieDenta Kliniek

 • De meest natuurlijke oplossing
 • Esthetische perfectie
 • Een vaste constructie die niet los kan schieten
 • Productie in ons eigen tandtechnisch laboratorium
Vrouw met witte rechten tanden

Maak kennis met onze specialisten

Onze ervaren specialisten helpen jou graag bij het krijgen van een prachtige glimlach door middel van een all-on-constructie of één van de vele andere behandelopties die mogelijk zijn bij VieDenta Kliniek. Zij adviseren jou graag over de beste oplossing voor jouw gebit. Benieuwd wie jou kan helpen? Je ziet onze specialisten hier!

Drs. Willem Baas

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie
BIG 99019632202

Drs. Harrie Op de Laak

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie, tandarts-gnatholoog, slaapgeneeskundige
BIG 59032541702

Prof. Dr. Hugo de Bruyn

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie en hoogleraar tandheelkunde in bijzondere parodontologie
BIG 09054471802
Tandarts werkend in tandtechnisch laboratorium

Ugur Nagas

Hoofd tandtechnisch laboratorium

Esthetische perfectie met een all-on-constructie

Een all-on-constructie is een porseleinen brug die is vastgeschroefd op implantaten in de kaak en daardoor kan deze onmogelijk vanzelf losschieten. Dit geeft dus niet alleen meer draagcomfort, maar ook meer zelfvertrouwen tijdens het praten, lachen en eten. Afhankelijk van het aantal implantaten, wordt dit ook wel een All-on-4 of All-on-6 genoemd.

Wanneer je op zoek bent naar de meest natuurlijke oplossing voor je eigen gebit, biedt een all-on-constructie een hele goede optie. Onze specialisten denken graag met je mee en leggen je alles uit over de verschillende behandelopties die wij in onze kliniek aanbieden.

Icoon all-on-constructie

Ons eigen tandtechnisch laboratorium

Bij VieDenta Kliniek worden alle tandtechnische werkstukken (denk aan protheses, kroon- en brugwerk, all-on-constructies etc.) in het eigen tandtechnisch laboratorium geproduceerd. Doordat wij werken met ons eigen tandtechnisch laboratorium, zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden tussen onze tandartsen en tandtechnici. Op deze manier bieden wij maatwerk van een hoge kwaliteit, waar ook nog eens niet lang op gewacht hoeft te worden.

Tandartskosten

Wist je dat de kosten voor tandheelkunde landelijk zijn vastgesteld? De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) bepaalt jaarlijks de behandelcodes en maximumtarieven voor tandheelkunde. Deze tarieven gelden voor elke tandartspraktijk in Nederland, dus zowel voor reguliere tandartspraktijken als voor een gespecialiseerd centrum zoals VieDenta Kliniek.

De kosten voor de tandtechniek (kronen, bruggen, protheses en een all-on-constructie) kunnen in Nederland variëren. De techniekkosten worden uitgesplitst aan de hand van de door de NZa aangegeven laboratoriumcodes. De tarieven die door VieDenta Kliniek worden gehanteerd, zijn daarmee in lijn. Je hebt de vrijheid om te kiezen door wie je behandeld wilt worden en je hebt geen verwijzing nodig voor VieDenta Kliniek. Je kunt dus direct en rechtstreeks een afspraak inplannen.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en hoe duur een all-on-constructie is voor jou? Wij helpen jou graag verder!

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek!

VieDenta Kliniek 
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden

Plan je adviesgesprek

Openingstijden

 • Maandag:
  8:00 - 12:30
  13:30 - 17:00
 • Dinsdag:
  8:00 - 12:30
  13:30 - 17:00
 • Woensdag:
  8:00 - 12:30
  13:30 - 17:00
 • Donderdag:
  8:00 - 12:30
  13:30 - 17:00
 • Vrijdag:
  8:00 - 12:30
  13:30 - 17:00

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (L)