Voor mensen die een gezond gebit hebben, maar toch ontevreden zijn over enkele aspecten (denk aan scheve tanden, gele tanden of de vorm van de tanden), bestaan er ook talloze oplossingen. VieDenta Kliniek is dé specialist op het gebied van cosmetische tandheelkunde en je kunt hier terecht voor verschillende behandelingen.

Tandarts Harrie Op de Laak vertelt: “Wij bezorgen graag iedereen weer die lach op het gezicht, op welke manier dan ook. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we alle tijd voor jou en gaan we graag met je in gesprek; welke vragen en wensen zijn er vanuit jouw kant en hoe zorgen wij ervoor dat jij weer uitgebreid durft te lachen op die foto?”

Voor elk probleem bestaan er verschillende oplossingen, waar dan ook verschillende prijskaartjes aan hangen. “Om voor elke patiënt een passende oplossing te kunnen bieden, die ook past binnen het budget, besteden wij bij VieDenta Kliniek veel tijd aan het adviesgesprek. Daarnaast kunnen wij inzien welk deel van de behandeling vergoed zal worden door de zorgverzekeraar en denken wij graag mee met de patiënt”, geeft Harrie Op de Laak aan. “Onze specialisten streven er niet alleen naar dat je een gezond gebit, maar ook zeker een mooi gebit krijgt, dat volledig voldoet aan jouw wensen.”

tandarts, angstcoach expertise

Doordat bij VieDenta Kliniek alle disciplines onder één dak liggen, ben je altijd aan het juiste adres voor je behandeling. Daarnaast beschikt VieDenta Kliniek over een eigen tandtechnisch laboratorium en narcosecentrum.

Sinds kort wordt er bij VieDenta Kliniek ook gebruik gemaakt van een mondscanner, waarmee digitale afdrukken van het gebit worden gemaakt. Het alom bekende happen, dat door veel mensen als niet prettig wordt ervaren, wordt hiermee verleden tijd in onze kliniek.

Bij VieDenta Kliniek kun je rechtstreeks terecht zonder doorverwijzing van je eigen tandarts. Wanneer je voor een specifieke behandeling op zoek bent naar een specialist of wanneer je twijfelt over een bepaalde voorgestelde behandeling, is het altijd raadzaam om een second opinion aan te vragen bij een gespecialiseerde kliniek als VieDenta Kliniek. “Onze specialisten staan voor je klaar om aan de hand van jouw vragen en wensen een persoonlijk op maat gemaakt behandelplan samen te stellen”, vertelt Harrie Op de Laak.

Ben je er klaar voor om die stap naar een, voor jou, mooie glimlach te zetten? Neem dan gerust contact op met één van onze zorgconsulentes en laat je inspireren!

Behandelplan

Neem contact met ons op

Wil je een adviesgesprek inplannen of heb je een andere vraag? Vul gemakkelijk onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden

Consultgesprek tussen zorgconsulente en patiënt