Waarom je kiest voor een natuurlijk uitziend kunstgebit bij VieDenta Kliniek!

  • Producten van hoogwaardige kwaliteit
  • Je wordt behandeld door ervaren specialisten, die er alles aan doen om jou weer die lach op het gezicht te bezorgen
  • Je verlaat nooit zonder tanden onze kliniek
  • Productie in ons eigen tandtechnisch laboratorium

Maak kennis met onze specialisten

Onze ervaren specialisten helpen jou graag bij het krijgen van een prachtige glimlach door middel van een natuurlijk uitziend kunstgebit of één van de vele andere behandelopties die mogelijk zijn bij VieDenta Kliniek. Zij adviseren jou graag over de beste oplossing, die volledig past bij jouw wensen en gebit. Benieuwd wie jou kan helpen? Je ziet onze specialisten hier!

Drs. Willem Baas

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie
BIG 99019632202

Drs. Harrie Op de Laak

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie, tandarts-gnatholoog, slaapgeneeskundige
BIG 59032541702

Prof. Dr. Hugo de Bruyn

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie en hoogleraar tandheelkunde in bijzondere parodontologie
BIG 09054471802

Twan van den Hurk

Tandprotheticus
Tandarts werkend in tandtechnisch laboratorium

Ugur Nagas

Hoofd tandtechnisch laboratorium

Met een kunstgebit snel een nieuwe glimlach!

Voordat je behandeling bij VieDenta Kliniek van start gaat, wordt er een adviesgesprek ingepland. Tijdens dit adviesgesprek worden er foto’s van het huidige gebit gemaakt (röntgen en digitaal) en kijkt de tandarts even kort in de mond om de huidige staat van het gebit te bepalen.

Daarnaast gaat de tandarts graag met je in gesprek. Welke vragen en wensen zijn er allemaal vanuit jouw kant? De tandarts neemt de tijd voor jou en legt je graag alles zo duidelijk mogelijk uit. Vaak bestaat er tijdens het adviesgesprek ook de mogelijk om alvast afdrukken van het gebit te maken. Deze afdrukken worden gebruikt om de noodvoorziening te maken, die tijdens de behandeling geplaatst zal worden.

De extracties kunnen onder plaatselijke verdoving of onder algehele narcose plaatsvinden bij VieDenta Kliniek. Zodra alle benodigde tanden en kiezen zijn getrokken, wordt de noodvoorziening direct in de mond geplaatst. Deze noodvoorziening dient ook als een soort drukverband, om de wonden van de extracties te stelpen. Het plaatsen van je kunstgebit in één dag brengt dus meerdere voordelen met zich mee: de wonden zullen sneller genezen en jij hoeft onze kliniek nooit zonder tanden te verlaten. Naast de plaatsing van een volledig nieuw kunstgebit, voeren wij ook kunstgebit reparaties uit.

Ons eigen tandtechnisch laboratorium

Bij VieDenta Kliniek worden alle tandtechnische werkstukken (denk aan kunstgebitten, kronen, bruggen op implantaten, all-on-constructies etc.) in het eigen tandtechnisch laboratorium geproduceerd. Doordat wij werken met ons eigen tandtechnisch laboratorium, zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden tussen onze tandartsen en tandtechnici. Op deze manier bieden wij maatwerk van een hoge kwaliteit, waar ook nog eens niet lang op gewacht hoeft te worden.

Jullie ervaringen én verhalen

Voordat je bij ons in behandeling gaat, is het vaak fijn om verhalen te lezen van anderen die jou voorgingen in onze kliniek. Elke mening telt en wij kunnen het dan ook enorm waarderen als mensen hun verhaal willen delen op onze pagina. Laat je dan ook vooral inspireren door de verhalen die je hier kunt lezen!

Icoon man

Dhr. Ambaum

In één woord super!

Ik ben door Viedenta kliniek geholpen op een zeer fijne begripvolle manier. Ik ben erg bang voor de tandarts wegens diverse persoonlijke redenen. Na een 1ste intake en het maken van een foto is er met mij een behandelplan besproken. Wat mij persoonlijk is opgevallen is dat ze eerlijk en objectief...

94% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan!

Silke

10/10

Heel erg fijn. Fijne medewerkers die goed met je om kunnen gaan.

Kosten kunstgebit

Wist je dat de kosten voor tandheelkunde landelijk zijn vastgesteld? De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) bepaalt jaarlijks de behandelcodes en maximumtarieven voor tandheelkunde. Deze tarieven gelden voor elke tandartspraktijk in Nederland, dus zowel voor reguliere tandartspraktijken als voor een gespecialiseerd centrum zoals VieDenta Kliniek.

De kosten voor de tandtechniek (kronen, bruggen, protheses en kunstgebitten) kunnen in Nederland variëren. De techniekkosten worden uitgesplitst aan de hand van de door de NZa aangegeven laboratoriumcodes. De tarieven die door VieDenta Kliniek worden gehanteerd, zijn daarmee in lijn. Je hebt de vrijheid om te kiezen door wie je behandeld wilt worden en je hebt geen verwijzing nodig voor VieDenta Kliniek.

Neem contact met ons op

Wil je een adviesgesprek inplannen of heb je een andere vraag? Vul gemakkelijk onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op!

VieDenta Kliniek 
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden

Consultgesprek tussen tandarts en patiënt