Na 40 jaar niet bij de tandarts te zijn geweest, durfde ik eindelijk die stap weer te zetten

Via het internet kwam ik uit bij VieDenta Kliniek. Het was wel een hele reis, maar dat maakte me niet uit. Vanaf de binnenkomst wist ik al dat ik goed zat. Iedereen daar was vriendelijk. De rust en de vriendelijke benadering deed erg goed. Zo goed dat ik direct al wist dat dit het, na 40 jaar geen tandarts gezien te hebben, moest worden..

kronen-en-bruggen

Wat heeft VieDenta Kliniek jou te bieden?

tandarts, angstcoach

Ervaren behandelaren

Al jarenlange ervaring

Tandarts werkend in tandtechnisch laboratorium

Ons eigen tandtechnisch laboratorium

Wij bieden maatwerk

VieDenta Kliniek ervaringen

Persoonlijke aandacht

Wij luisteren naar jouw verhaal

Met een kunstgebit snel een nieuwe glimlach!

Voordat je behandeling bij VieDenta Kliniek van start gaat, wordt er een adviesgesprek ingepland. Tijdens dit adviesgesprek worden er foto’s van het huidige gebit gemaakt (röntgen en digitaal) en kijkt de tandarts even kort in de mond om de huidige staat van het gebit te bepalen.

Daarnaast gaat de tandarts graag met je in gesprek. Welke vragen en wensen zijn er allemaal vanuit jouw kant? De tandarts neemt de tijd voor jou en legt je graag alles zo duidelijk mogelijk uit. Vaak bestaat er tijdens het adviesgesprek ook de mogelijk om alvast afdrukken van het gebit te maken. Deze afdrukken worden gebruikt om de noodvoorziening te maken, die tijdens de behandeling geplaatst zal worden.

De extracties kunnen onder plaatselijke verdoving of onder algehele narcose plaatsvinden bij VieDenta Kliniek. Zodra alle benodigde tanden en kiezen zijn getrokken, wordt de noodvoorziening direct in de mond geplaatst. Deze noodvoorziening dient ook als een soort drukverband, om de wonden van de extracties te stelpen. Het plaatsen van je kunstgebit in één dag brengt dus meerdere voordelen met zich mee: de wonden zullen sneller genezen en jij hoeft onze kliniek nooit zonder tanden te verlaten. Naast de plaatsing van een volledig nieuw kunstgebit, voeren wij ook kunstgebit reparaties uit.

Waarom je kiest voor een natuurlijk uitziend kunstgebit bij VieDenta Kliniek!

  • Producten van hoogwaardige kwaliteit;
  • Je wordt behandeld door ervaren specialisten, die er alles aan doen om jou weer die lach op het gezicht te bezorgen;
  • Je verlaat nooit zonder tanden onze kliniek;
  • Productie in ons eigen tandtechnisch laboratorium.

Laat je inspireren

Een mooi gebit, daar wordt toch iedereen blij van?! Ben je benieuwd hoe de behandeling bij anderen is gegaan en wat het resultaat is? Hier zie je enkele voorbeelden van mensen die graag hun nieuwe glimlach aan je laten zien.

Resultaat vrouw die facings heeft laten zetten
VieDenta Kliniek kroon en brug
VieDenta Kliniek kroon en brug

Jullie ervaringen én verhalen

Voordat je bij ons in behandeling gaat, is het vaak fijn om verhalen te lezen van anderen die jou voorgingen in onze kliniek. Elke mening telt en wij kunnen het dan ook enorm waarderen als mensen hun verhaal willen delen op onze pagina. Laat je dan ook vooral inspireren door de verhalen die je hier kunt lezen!

Icoon man

Dhr. Ambaum

In één woord super!

Ik ben door Viedenta kliniek geholpen op een zeer fijne begripvolle manier. Ik ben erg bang voor de tandarts wegens diverse persoonlijke redenen. Na een 1ste intake en het maken van een foto is er met mij een behandelplan besproken. Wat mij persoonlijk is opgevallen is dat ze eerlijk en objectief...

95% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan!

Silke

10/10

Heel erg fijn. Fijne medewerkers die goed met je om kunnen gaan.

Stel jij jouw tandartsbezoek ook altijd uit? Plan dan hier je afspraak en wij doen de rest!

Neem contact met ons op

Wil je een adviesgesprek inplannen of heb je een andere vraag? Vul gemakkelijk onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op! Je mag uiteraard ook altijd direct bellen via 085 – 01 33 500

De kosten voor het adviesgesprek zijn landelijk vastgesteld door de NZa en bedragen in 2024 € 211,20 (€ 126,72 voor het opstellen van een behandelplan C012 en € 84,48 voor het maken van röntgenfoto’s X21). Je kunt de kosten voor het adviesgesprek voldoen aan onze cliëntenbalie met PIN.

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot (Noord-Brabant)

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden

VieDenta Kliniek zorgconsulente

Onze vestigingen

VieDenta Kliniek Oirschot
VieDenta Kliniek

Oirschot, Noord-Brabant

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot

VieDenta Kliniek

Nieuw-Bergen, Limburg

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen