Waarom je kiest voor een kunstgebit reparatie bij VieDenta Kliniek

  • Ervaren specialisten
  • Een boost voor je zelfvertrouwen
  • Mooi en natuurlijk resultaat
  • Alle expertise in huis met ons eigen tandtechnisch laboratorium
Kies bij VieDenta Kliniek voor een kunstgebit van hoge kwaliteit en verlaat nooit zonder tanden onze kliniek!

Het repareren van een kunstgebit

De meest voor de hand liggende reden om een reparatie te laten uitvoeren aan een kunstgebit is dat er schade opgelopen is. Op het moment dat dit het geval is, wil je natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Hiervoor kun je contact met ons opnemen. Vervolgens zullen wij ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk geholpen wordt. Na de kunstgebit reparatie loop je bij ons weer met een stralende lach naar buiten!

Klachten over jouw kunstgebit

Naast opgelopen schade, kunnen er ook andere redenen zijn waarom je iets aan je kunstgebit wil laten doen. In Nederland lopen er zo’n 2 miljoen mensen rond met een kunstgebit, ook wel volledige gebitsprothese genoemd. Het is dus goed voor te stellen dat er bij dit soort aantallen áltijd mensen zijn die op dagelijkse basis klachten ervaren die te maken hebben met hun kunstgebit. Op het moment dat een kunstgebit niet goed past, kan dit leiden tot drukplekken, gescheurde mondhoeken, losschietende protheses en versleten tanden en kiezen in het gebit. Je wil dit soort klachten natuurlijk het liefst voorkomen, maar mocht je hier toch mee te maken krijgen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Hierbij geven we jou dan graag een vrijblijvend advies over wat de beste vervolgstappen zijn.

Tarieven voor de reparatie van jouw kunstgebit

De kosten en tarieven voor de reparatie van een kunstgebit lopen erg uiteen en zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie en de grootte van de reparatie. Jaarlijks bepaalt de Nederlandse Zorgautoriteit de behandelcodes en maximale tarieven; deze gelden dus voor zowel een reguliere praktijk als voor een gespecialiseerde kliniek zoals VieDenta Kliniek. Wil je een op maat gemaakt voorstel? Dan adviseren we om contact met ons op te nemen. Samen gaan we dan op zoek naar een oplossing op maat voor jouw situatie. Heb je verder nog vragen? Voel je dan vrij om telefonisch contact met ons op te nemen via 085 – 01 33 500 of per mail via info@viedenta.nl.

 

Ons eigen tandtechnisch laboratorium

Bij VieDenta Kliniek worden alle tandtechnische werkstukken (denk aan protheses, kroon- en brugwerk, all-on-constructies etc.) in het eigen tandtechnisch laboratorium geproduceerd. Doordat wij werken met ons eigen tandtechnisch laboratorium, zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden tussen onze tandartsen en tandtechnici. Op deze manier bieden wij maatwerk van een hoge kwaliteit, waar ook nog eens niet lang op gewacht hoeft te worden.

Tandtechnicus werkend in tandtechnisch laboratorium

Neem contact met ons op

wil je een afspraak maken voor de reparatie van je kunstgebit of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot (Noord-Brabant)

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden

Plan je adviesgesprek