Second opinion

Wanneer je het niet helemaal eens bent met het behandelplan van je huidige tandarts of als je ergens over twijfelt, is het wellicht een goed idee om een second opinion aan te vragen. Bij een second opinion kies je voor een tweede beoordeling van een onafhankelijke tandarts. Jij verdient de beste zorg bij een tandarts die je volledig vertrouwt. Bij VieDenta Kliniek helpen we jou dan ook graag om door middel van een second opinion te bekijken wat de beste oplossing is voor jouw gebit.

Plan je adviesgesprek

Overstappen voor één specialistische behandeling

Het kan ook voorkomen dat jij een specialistische behandeling nodig hebt, die jouw eigen tandarts niet uit kan voeren. Of dat je een bepaalde behandeling moet ondergaan, waarbij je het liefst onder narcose gaat om niks mee te krijgen. Ook voor één specialistische behandeling is het mogelijk om een afspraak in te plannen bij VieDenta Kliniek. Onze tandartsen helpen jou graag verder. Zodra jouw behandeling in onze kliniek is afgerond, sturen wij het dossier weer terug naar jouw eigen tandarts, zodat je daar de verdere vervolgstappen weer op kunt pakken.

Hoe werkt de overstap naar onze kliniek?

Wanneer jij wilt overstappen naar onze kliniek, kun je telefonisch contact opnemen met één van onze zorgconsulentes of gemakkelijk online het contactformulier invullen. Laat een berichtje achter en wij nemen contact met je op voor het inplannen van een eerste afspraak!

VieDenta Kliniek patient1

Maak kennis met onze specialisten

Binnen VieDenta Kliniek werken verschillende specialisten, elk met hun eigen expertise. Benieuwd of er voor jouw gebitswens de juiste match tussen zit? Wij stellen ons team graag aan je voor!

tandarts, angstcoach

Drs. Harrie Op de Laak

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie, tandarts-gnatholoog, slaapgeneeskundige
BIG 59032541702
VieDenta Kliniek tandarts-implantoloog Willem Baas

Drs. Willem Baas

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie
BIG 99019632202
Tandarts werkend in tandtechnisch laboratorium

Ugur Nagas

Hoofd tandtechnisch laboratorium
VieDenta Kliniek Jens Fischer

Dr. Jens Fischer

Anesthesioloog
BIG 49925783501
VieDenta Kliniek Chantal van den Bogaart

Chantal

Anesthesiemedewerker

Jullie ervaringen én verhalen

Voordat je bij ons in behandeling gaat, is het vaak fijn om verhalen te lezen van anderen die jou voorgingen in onze kliniek. Elke mening telt en wij kunnen het dan ook enorm waarderen als mensen hun verhaal willen delen op onze pagina. Laat je dan ook vooral inspireren door de verhalen die je hier kunt lezen!

VieDenta Kliniek kroon en brug

John

Een stralende glimlach draagt bij aan het nodige zelfvertrouwen

John’s leven nam een dramatische wending na het verlies van zijn partner in 2021. Zijn uiterlijk en gebit waren slechts het beperkte bewijs van de diepere strijd die hij doormaakte. Maar met moed en ondersteuning vond hij zijn weg naar VieDenta Kliniek, waar hij niet alleen herstelde, maar ...

95% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan!

Bianca

10/10

Ik ben onmiddellijk geholpen door het fantastische team van specialisten en assistenten. Stuk voor stuk vriendelijke en begripvolle mensen die doen wat in hun mogelijkheden ligt en fantastisch werk afleveren.

Overstappen naar onze kliniek? Wij helpen jou graag verder!

Wil je een adviesgesprek inplannen of heb je een andere vraag? Vul gemakkelijk onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op! Je mag uiteraard ook altijd direct bellen via 085 – 01 33 500

De kosten voor het adviesgesprek zijn landelijk vastgesteld door de NZa en bedragen in 2024 € 211,20 (€ 126,72 voor het opstellen van een behandelplan C012 en € 84,48 voor het maken van röntgenfoto’s X21). Je kunt de kosten voor het adviesgesprek voldoen aan onze cliëntenbalie met PIN.

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot (Noord-Brabant)

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden

VieDenta Kliniek zorgconsulente

Onze vestigingen

VieDenta Kliniek Oirschot
VieDenta Kliniek

Oirschot, Noord-Brabant

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot

VieDenta Kliniek

Nieuw-Bergen, Limburg

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen