Tandartskosten

Tandartskosten

Wist u dat de kosten voor tandheelkunde landelijk zijn vastgesteld? De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) bepaalt jaarlijks de behandelcodes en maximumtarieven voor tandheelkunde. Deze tarieven gelden voor elke tandartspraktijk in Nederland, dus zowel voor reguliere tandartspraktijken als voor een gespecialiseerd centrum zoals VieDenta Kliniek.

 

Prijzen gelijk aan de vergoedingen van uw verzekeraar!

De kosten voor de tandtechniek (kronen, bruggen, protheses) kunnen in Nederland variëren. Omdat VieDenta Kliniek beschikt over een eigen laboratorium kunnen we niet alleen de beste kwaliteit bieden, maar óók de prijzen conform de vergoedingen van de verzekeraars houden. Wel zo’n prettig idee. U heeft de vrijheid om te kiezen door wie u behandeld wilt worden en u heeft geen verwijzing nodig voor VieDenta Kliniek. U kunt direct en rechtstreeks een afspraak inplannen.

Wanneer u aanvullend bent verzekerd, is het vaak mogelijk dat u in aanmerking komt voor een (gedeeltelijke) vergoeding van uw behandeling. Bent u benieuwd of dit voor u ook geldt? We zoeken het graag voor u uit!

Bij VieDenta Kliniek wordt u behandeld door de meest ervaren en gespecialiseerde tandartsen. En dát tegen landelijk gereguleerde prijzen. Voor hetzelfde geld kiest u dus voor een behandeling door ervaren professionals in de tandheelkunde. De keuze is aan u!

Voordelen VieDenta Kliniek

  • Zeer ervaren gespecialiseerde tandartsen;
  • Eigen tandtechnisch laboratorium; maatwerk van hoge kwaliteit;
  • Landelijk vastgestelde (maximum)tarieven;
  • Vrije tandarts-keuze.

Bekijk hier wat de door de NZa vastgestelde tarieven voor 2022 zijn.
Om u een inzicht te geven van onze technische kosten, vindt u hier een overzicht.

Bent u benieuwd wat wij bij VieDenta Kliniek voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
De kosten voor het adviesgesprek zijn landelijk vastgesteld door de NZa en bedragen in 2022 €185,17 (€111,10 voor het opstellen van een behandelplan C012 en €74,07 voor het maken van röntgenfoto’s X21). U kunt de kosten voor het adviesgesprek voldoen aan onze cliëntenbalie, zowel contant als met PIN.

VieDenta Kliniek: Jouw leven, jouw lach

Onze rekeningen worden verzonden door InfoMedics. Zij bieden u de mogelijkheid om het gedeelte dat niet door de zorgverzekeraar wordt vergoed in termijnen te betalen. Via InfoMedics kunnen wij u ook een gunstige financiering aanbieden. Neem contact op voor een adviesgesprek en laat u uitgebreid informeren.