Waarom je bij VieDenta Kliniek kiest voor facings

  • Ervaren specialisten
  • Korte wachttijden
  • Maar een paar behandelingen nodig
  • Productie in eigen laboratorium
VieDenta Kliniek bezorgt jou graag weer die lach op het gezicht. Het is jouw leven én jouw lach!

Maak kennis met onze specialisten

Onze ervaren specialisten helpen jou graag bij het krijgen van een prachtige glimlach. Zij adviseren jou over de beste oplossing voor jouw gebit, of dit nu facings op je voortanden zijn of één van de andere mogelijkheden die VieDenta Kliniek aanbiedt. Benieuwd wie jou kan helpen? Je ziet het hier!

tandarts, angstcoach expertise

Drs. Harrie Op de Laak

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie, tandarts-gnatholoog, slaapgeneeskundige
BIG 59032541702
VieDenta Kliniek tandarts-implantoloog Willem Baas

Drs. Willem Baas

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie
BIG 99019632202
Tandtechnicus werkend in tandtechnisch laboratorium

Ugur Nagas

Hoofd tandtechnisch laboratorium

Kosten porseleinen facings

Voordat jouw behandeling bij VieDenta Kliniek gaat plaatsvinden, wordt er altijd eerst een adviesgesprek ingepland. Tijdens het adviesgesprek kijkt de tandarts even kort in de mond om de huidige situatie van het gebit vast te stellen en worden er (röntgen)foto’s van het gebit gemaakt. Vanuit het adviesgesprek wordt een uitgebreid behandelplan opgesteld, waarin ook alle kosten en eventuele vergoedingen van de behandeling verder worden uitgewerkt. Wanneer blijkt dat porseleinen facings een goede oplossing voor jouw gebit zijn, dien je rekening te houden met zo’n € 485,- per tand. Dit is echter een indicatie, aangezien elk gebit anders is en dus ook een unieke behandeling nodig heeft.

Ben je benieuwd welke behandeling het beste past bij jouw gebit en welke kosten hieraan verbonden zijn? Plan dan een adviesgesprek in met één van onze tandartsen.

 

Op korte termijn een nieuwe glimlach met facings op je voortanden

Het plaatsen van facings op de voortanden is een vrij eenvoudige behandeling, die binnen enkele afspraken afgerond kan worden. Bij VieDenta Kliniek gebruiken we facings van hoogwaardige materialen, zodat je lang van jouw gebit kunt genieten. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in esthetische behandelingen en hebben oog voor de cosmetische aspecten van het gebit. Direct na de behandeling stap je de deur uit met een mooier gebit waarbij de tint, de eventuele scheefstand en het volume van jouw tanden zijn aangepast. Eten en drinken is meteen weer mogelijk en je kunt weer uitgebreid lachen zonder zorgen.

Vrouw met witte rechte tanden

Neem contact met ons op

Wil je een adviesgesprek inplannen of heb je een andere vraag? Vul gemakkelijk onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op!

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot (Noord-Brabant)

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden

Behandelplan