Laat angst je leven met een glimlach niet in de weg staan

John’s leven nam een onverwachte wending na het verlies van zijn partner in 2021. Zijn uiterlijk en gebit waren slechts het oppervlakkige bewijs van de diepere strijd die hij doormaakte. Maar met moed en ondersteuning vond hij zijn weg naar VieDenta Kliniek, waar hij niet alleen zijn gebit herstelde, maar ook zijn zelfvertrouwen. Nu staat hij klaar om het leven met een hernieuwde gulle glimlach tegemoet te treden…

VieDenta Kliniek kroon en brug

Wat heeft VieDenta Kliniek jou te bieden?

VieDenta Kliniek zorgconsulente

Je persoonlijke zorgconsulente

tandarts, angstcoach

MRA-specialist

Al jarenlange ervaring

VieDenta Kliniek patient1

Persoonlijke aandacht

Wij luisteren naar jouw verhaal

Kies voor een MRA beugel of snurkbeugel van VieDenta Kliniek

Wanneer je last hebt van slaapapneu of hevig snurken, kan een MRA-beugel (of snurkbeugel) een passende oplossing bieden.

Snurken is een veelvoorkomende slaapstoornis en het geluid kan soms zo sterk zijn dat een partner, huisgenoot en zelfs buren er last van hebben. Op hogere leeftijd is het snurkgeluid vaak harder. Veelvuldig en luid snurken is vaak een aanwijzing dat er sprake is van apneu.

Apneu is een onderbreking van de luchtstroom van minstens 10 seconden met als gevolg een verlaging van het zuurstofgehalte in het bloed. Men spreekt van Obstructief Slaap Apneu als iemand ’s nachts meer dan vijf keer een ademstilstand heeft en overdag vermoeid of slaperig is en er geen andere reden is voor de slaperigheid overdag. Zonder behandeling kun je last krijgen van bijvoorbeeld hoofdpijn, concentratie- en geheugenverlies. Slaapapneu kan ook leiden tot een hoge bloeddruk, diabetes, overgewicht en hart- en vaatziekten.

Ouder stel dat geniet van kop koffie en gebak

Maak kennis met onze MRA specialist

Tandarts Harrie Op de Laak is tandheelkundig slaapgeneeskundige en NVTS geaccrediteerd en daarmee gespecialiseerd in MRA beugels.

tandarts, angstcoach

Jullie ervaringen en verhalen

Voordat je bij ons in behandeling gaat, is het vaak fijn om verhalen te lezen van anderen die jou voorgingen. Ook zij hebben de stap gezet voor een behandeling onder narcose bij VieDenta Kliniek!

Icoon man

Dhr. Pluijmen

De behandeling viel reuze mee

Mijn gebit was niet zo mooi, maar ik wilde er nooit iets aan laten doen, omdat ik bang was voor de pijn en ik dacht dat een behandeling me heel veel geld zou gaan kosten. Maar uiteindelijk doe je jezelf tekort. Ik heb me door een narcose tandarts van VieDenta Kliniek laten adviseren en ervoor gek...

95% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan!

Silke

10/10

Heel erg fijn. Fijne medewerkers die goed met je om kunnen gaan.

Stel jij jouw tandartsbezoek ook altijd uit? Plan dan hier je afspraak en wij doen de rest!

Neem contact met ons op

Wil je een adviesgesprek inplannen of heb je een andere vraag? Vul gemakkelijk onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op!

De kosten voor het adviesgesprek zijn landelijk vastgesteld door de NZa en bedragen in 2024 € 211,20 (€ 126,72 voor het opstellen van een behandelplan C012 en € 84,48 voor het maken van röntgenfoto’s X21). Je kunt de kosten voor het adviesgesprek voldoen aan onze cliëntenbalie met PIN.

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot (Noord-Brabant)

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden

VieDenta Kliniek zorgconsulente

Onze vestigingen

VieDenta Kliniek Oirschot
VieDenta Kliniek

Oirschot, Noord-Brabant

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot

VieDenta Kliniek

Nieuw-Bergen, Limburg

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen