Maak kennis met onze MRA specialist

Tandarts Harrie Op de Laak is tandheelkundig slaapgeneeskundige en NVTS geaccrediteerd en daarmee gespecialiseerd in MRA beugels.

Drs. Harrie Op de Laak

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie, tandarts-gnatholoog, slaapgeneeskundige
BIG 59032541702

Drs. Willem Baas

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie
BIG 99019632202

Prof. Dr. Hugo de Bruyn

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie en hoogleraar tandheelkunde in bijzondere parodontologie
BIG 09054471802

Kies voor een MRA beugel of snurkbeugel van VieDenta Kliniek

Wanneer je last hebt van slaapapneu of hevig snurken, kan een MRA-beugel (of snurkbeugel) een passende oplossing bieden.

Snurken is een veelvoorkomende slaapstoornis en het geluid kan soms zo sterk zijn dat een partner, huisgenoot en zelfs buren er last van hebben. Op hogere leeftijd is het snurkgeluid vaak harder. Veelvuldig en luid snurken is vaak een aanwijzing dat er sprake is van apneu.

Apneu is een onderbreking van de luchtstroom van minstens 10 seconden met als gevolg een verlaging van het zuurstofgehalte in het bloed. Men spreekt van Obstructief Slaap Apneu als iemand ’s nachts meer dan vijf keer een ademstilstand heeft en overdag vermoeid of slaperig is en er geen andere reden is voor de slaperigheid overdag. Zonder behandeling kun je last krijgen van bijvoorbeeld hoofdpijn, concentratie- en geheugenverlies. Slaapapneu kan ook leiden tot een hoge bloeddruk, diabetes, overgewicht en hart- en vaatziekten.

Ouder stel dat geniet van kop koffie en gebak

Neem contact met ons op

Wil je een adviesgesprek inplannen of heb je een andere vraag? Vul gemakkelijk onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op!

VieDenta Kliniek 
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden