Na 40 jaar niet bij de tandarts te zijn geweest, durfde ik eindelijk die stap weer te zetten

Via het internet kwam ik uit bij VieDenta Kliniek. Het was wel een hele reis, maar dat maakte me niet uit. Vanaf de binnenkomst wist ik al dat ik goed zat. Iedereen daar was vriendelijk. De rust en de vriendelijke benadering deed erg goed. Zo goed dat ik direct al wist dat dit het, na 40 jaar geen tandarts gezien te hebben, moest worden..

kronen-en-bruggen

Wat heeft VieDenta Kliniek jou te bieden?

VieDenta Kliniek tandarts-implantoloog Willem Baas

Ervaren behandelaren

Gespecialiseerd in implantologie

Tandtechnicus werkend in tandtechnisch laboratorium

Ons eigen tandtechnisch laboratorium

Perfect maatwerk

VieDenta Kliniek wachtkamer

Geen wachtlijsten

Op korte termijn een passende oplossing

Verschillende oplossingen met implantaten voor het gebit

Wanneer er één tand of kies ontbreekt, kan deze vervangen worden door een kroon op implantaat. Wanneer er meerdere tanden en/of kiezen naast elkaar ontbreken in het gebit, kunnen deze vervangen worden door een brug op implantaten.

Een klikgebit of klikprothese is een gebit dat vastklikt aan implantaten in de mond. Deze prothese biedt een uitkomst wanneer je geen tanden en kiezen meer hebt.

Heb je een gebit waarin tanden en kiezen ontbreken en wil je absoluut geen losse kunststof prothese of een klikgebit? Dan is een porseleinen all-on-constructie een goede oplossing!

Kies voor een comfortabele en mooie oplossing door implantaten te plaatsen

Wanneer er een tand of kies ontbreekt in je gebit, zal het kaakbot wat gaan slinken op die plek. Hierdoor kunnen naastliggende tanden en kiezen schuiner gaan staan en ook losser komen te staan. Dit kan ook leiden tot tandvleesproblemen. Het is daarom belangrijk om de lege plekken in het gebit op te vullen met implantaten, implantaten zijn in dat geval een duurzame en verstandige keuze.

Een losschietende gebitsprothese tijdens het eten, praten of lachen kan tot vervelende of zelfs gênante situaties leiden. Een klikgebit op implantaten is een uitneembare oplossing en geeft veel meer draagcomfort. Een All-on-4 (dit is een brug op implantaten voor de volledige kaak) is een oplossing die onmogelijk los kan schieten en ziet eruit alsof het je eigen natuurlijke gebit is.

De implantaten worden onder plaatselijke verdoving geplaatst. Wanneer je dit spannend vindt, kunnen we de behandeling ook onder algehele narcose uitvoeren.

Plan je adviesgesprek

Laat je inspireren

Een mooi gebit, daar wordt toch iedereen blij van?! Ben je benieuwd hoe de behandeling bij anderen is gegaan en wat het resultaat is? Hier zie je enkele voorbeelden van mensen die graag hun nieuwe glimlach aan je laten zien.

VieDenta Kliniek kroon en brug
VieDenta Kliniek kroon en brug
Kronen
Resultaat vrouw die kronen heeft laten zetten
VieDenta Kliniek All-on-6 voorfoto
VieDenta Kliniek All-on-4

Jullie ervaringen én verhalen

Voordat je bij ons in behandeling gaat, is het vaak fijn om verhalen te lezen van anderen die jou voorgingen in onze kliniek. Elke mening telt en wij kunnen het dan ook enorm waarderen als mensen hun verhaal willen delen op onze pagina. Laat je dan ook vooral inspireren door de verhalen die je hier kunt lezen!

Icoon man

Dhr. Ambaum

In één woord super!

Ik ben door Viedenta kliniek geholpen op een zeer fijne begripvolle manier. Ik ben erg bang voor de tandarts wegens diverse persoonlijke redenen. Na een 1ste intake en het maken van een foto is er met mij een behandelplan besproken. Wat mij persoonlijk is opgevallen is dat ze eerlijk en objectief...

96% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan!

Bianca

10/10

Ik ben onmiddellijk geholpen door het fantastische team van specialisten en assistenten. Stuk voor stuk vriendelijke en begripvolle mensen die doen wat in hun mogelijkheden ligt en fantastisch werk afleveren.

Specialist in het plaatsen van implantaten

De tandartsen bij VieDenta Kliniek zijn gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten in het gebit en hebben een ongekende ervaring op dit gebied. Dit vertaalt zich ook met name in de hoge succespercentages van de behandelingen bij VieDenta Kliniek. Daarbij worden bovendien de kronen, bruggen, het klikgebit of een All-on-constructie ontworpen en geproduceerd in het eigen tandtechnisch laboratorium, waardoor we de hoge kwaliteit van het werk kunnen garanderen.

Wanneer je kiest voor een implantaatbehandeling, wil je ook kiezen voor een kliniek die gespecialiseerd is in deze techniek.

VieDenta Kliniek tandarts Willem Baas

Zoek jij een ervaren tandarts gespecialiseerd in implantologie? Plan dan hier je afspraak!

Plan een adviesgesprek!

Wil je meer weten over de mogelijke behandelingen van implantaten in het gebit? Neem dan gerust contact op met één van onze zorgconsulentes of plan je adviesgesprek in!

De kosten voor het adviesgesprek zijn landelijk vastgesteld door de NZa en bedragen in 2024 € 211,20 (€ 126,72 voor het opstellen van een behandelplan C012 en € 84,48 voor het maken van röntgenfoto’s X21). Je kunt de kosten voor het adviesgesprek voldoen aan onze cliëntenbalie met PIN.

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot (Noord-Brabant)

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden

Persoonlijke aandacht

Onze vestigingen

VieDenta Kliniek Oirschot
VieDenta Kliniek

Oirschot, Noord-Brabant

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
VieDenta Kliniek

Nieuw-Bergen, Limburg

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen