Kies voor een comfortabele en mooie oplossing met kronen en bruggen

Een beschadigde tand of kies kan snel en eenvoudig worden behandeld met een vulling. Een kroon biedt echter vaak meer stevigheid en bescherming voor de beschadigde tand of kies. Ook wanneer je één of meerdere tanden of kiezen mist of niet mooi vindt, zijn kronen of bruggen de ideale oplossing voor een mooi en functioneel gebit.

 

Wanneer kies je voor een kroon?

  • Als je een tand of kies mist (kroon op implantaat)
  • Bij een gebroken tand of kies als gevolg van een ongeluk
  • Als jouw tand of kies een slechte conditie heeft, bijvoorbeeld door tandbederf
  • Als je de tand of kies niet mooi vindt, doordat deze misvormd of verkleurd is

 

Wanneer kies je voor een brug?

  • Om beter te kunnen kauwen als je meerdere tanden of kiezen mist
  • Om te voorkomen dat tanden of kiezen naast een ontbrekend element scheef gaan staan of verkeerd groeien
  • Als je meerdere tanden of kiezen mist
  • Ter verfraaiing van het gebit

 

Ben je benieuwd of kronen en bruggen de beste oplossing zijn voor jouw gebit? Onze specialisten adviseren jou graag over de beste oplossing om jou weer die lach op het gezicht te geven.

Laat je inspireren

Een mooi gebit, daar wordt toch iedereen blij van?! Ben je benieuwd hoe de behandeling bij anderen is gegaan en wat het resultaat is? Hier zie je enkele voorbeelden van mensen die graag hun nieuwe glimlach aan je laten zien.

Resultaat vrouw die facings heeft laten zetten

Ons eigen tandtechnisch laboratorium

Bij VieDenta Kliniek worden alle tandtechnische werkstukken (denk aan protheses, kronen, bruggen, all-on-constructies etc.) in het eigen tandtechnisch laboratorium geproduceerd. Doordat wij werken met ons eigen tandtechnisch laboratorium, zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden tussen onze tandartsen en tandtechnici. Op deze manier bieden wij maatwerk van een hoge kwaliteit, waar ook nog eens niet lang op gewacht hoeft te worden.

Tandarts werkend in tandtechnisch laboratorium

Tandartskosten

Wist je dat de kosten voor tandheelkunde landelijk zijn vastgesteld? De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) bepaalt jaarlijks de behandelcodes en maximumtarieven voor tandheelkunde. Deze tarieven gelden voor elke tandartspraktijk in Nederland, dus zowel voor reguliere tandartspraktijken als voor een gespecialiseerd centrum zoals VieDenta Kliniek.

De kosten voor de tandtechniek (kronen, bruggen op implantaten, protheses) kunnen in Nederland variëren. De techniekkosten worden uitgesplitst aan de hand van de door de NZa aangegeven laboratoriumcodes. De tarieven die door VieDenta Kliniek worden gehanteerd, zijn daarmee in lijn. Je hebt de vrijheid om te kiezen door wie je behandeld wilt worden en je hebt geen verwijzing nodig voor VieDenta Kliniek.

Jullie ervaringen én verhalen

Voordat je bij ons in behandeling gaat, is het vaak fijn om verhalen te lezen van anderen die jou voorgingen in onze kliniek. Elke mening telt en wij kunnen het dan ook enorm waarderen als mensen hun verhaal willen delen op onze pagina. Laat je dan ook vooral inspireren door de verhalen die je hier kunt lezen!

Nadieh

Ik had één grote wens: Op mijn bruiloft wil ik foto's MET een grote glimlach

Ik vul het contactformulier in op de site van VieDenta kliniek. Zal ik hem gaan versturen? Meerdere malen sluit ik mijn laptop, doe hem weer open, totdat ik de knoop doorhak en besluit op verzenden te drukken. Waar ik denk dat het nog wel eventjes duurt voordat ik word uitgenodigd voor een gespre...

93% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan!

Bianca

10/10

Ik ben onmiddellijk geholpen door het fantastische team van specialisten en assistenten. Stuk voor stuk vriendelijke en begripvolle mensen die doen wat in hun mogelijkheden ligt en fantastisch werk afleveren.

Neem contact met ons op

Wil je een adviesgesprek inplannen of heb je een andere vraag? Vul gemakkelijk onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op!

VieDenta Kliniek 
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden