Waarom patiënten kiezen voor VieDenta Kliniek

  • We nemen alle tijd voor je;
  • We zijn er om jou te helpen! We hebben alle begrip voor jouw persoonlijke situatie;
  • Specialisten met ruime ervaring, ook op het gebied van complexe uitgebreide tandheelkunde;
  • Modern uitgerust narcosecentrum;
  • Eigen tandtechnisch laboratorium;
  • Je ontvangt een uitgebreid behandelplan, inclusief begroting en overzicht van de eventuele vergoeding vanuit de verzekeraar.
VieDenta Kliniek patient1

Producten met een hoge kwaliteit

Heb jij een behandeling op de planning staan waarin een kunstgebit, klikgebit, brug, kroon, all-on-constructie, frameprothese of porseleinen facing geplaatst gaat worden? Al onze tandtechnische werkstukken worden in ons eigen tandtechnisch laboratorium ontwikkeld en geproduceerd. Door een snelle schakeling tussen onze tandtechnici en tandartsen garanderen wij maatwerk van hoge kwaliteit én zonder lange wachttijden.

Tandtechnicus werkend in tandtechnisch laboratorium

Je persoonlijke zorgconsulente

Bij VieDenta Kliniek sta je er niet alleen voor. Onze fantastische collega’s staan iedere dag klaar om jou die glimlach te geven die je verdient!

Heb je vragen over een behandeling of wil je meer weten over VieDenta Kliniek? Neem dan contact op met één van onze zorgconsulentes.

Persoonlijke aandacht

Jij beoordeelt onze kwaliteit het beste!

Onze patiënten weten als geen ander hoe het ervoor staat met de kwaliteit in onze kliniek. Wij hechten veel waarde aan jullie feedback en kunnen op deze manier constant onze kwaliteit en service blijven verbeteren.

VieDenta is aangesloten bij de volgende organisaties

VieDenta Kliniek kroon en brug

John

Een stralende glimlach draagt bij aan het nodige zelfvertrouwen

John’s leven nam een dramatische wending na het verlies van zijn partner in 2021. Zijn uiterlijk en gebit waren slechts het beperkte bewijs van de diepere strijd die hij doormaakte. Maar met moed en ondersteuning vond hij zijn weg naar VieDenta Kliniek, waar hij niet alleen herstelde, maar ...

96% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan!

Naomi

10/10

Prettig , eerlijk , vriendelijk en meedenkend. Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld en ik zou echt iedereen die twijfelt of er al lang tegenaan loopt aanraden hier naartoe te gaan.

Garantietermijnen

Op verschillende tandtechnische werkstukken wordt garantie verleend. Hier lees je voor welk werkstuk dit geldt en hoe lang de garantietermijn is.

Garantietermijn van 5 jaar

  • Voor kroon- en brugwerk, porseleinen facings en all-on-constructies geldt een garantietermijn van 5 jaar;
  • In het eerste jaar wordt 100% vergoed, in het tweede jaar 80%, in het derde jaar 60%, in het vierde jaar 40% en in het vijfde jaar 20%.

Garantietermijn van 1 jaar

  • Voor vullingen (bij volwassenen), composietfacings, volledige en partiële gebitsprotheses en frameprotheses geldt een garantietermijn van 1 jaar.

Geen garantie mogelijk

  • Op vullingen in een melkgebit, een wortelkanaalbehandeling, parodontologie en bleekbehandelingen is geen garantie mogelijk.

Voor een uitgebreidere uitleg over onze garantie-eisen, verwijzen we je naar onze algemene voorwaarden.

Niet tevreden over ons? Laat het weten!

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent over je behandeling of onze service. Wij doen uiteraard ons uiterste best om jou de beste service te verlenen, maar aangezien ons werk door mensen wordt uitgevoerd, kan er altijd iets misgaan. Wij staan er zeker voor open om jou te helpen en horen het dan ook graag wanneer je niet helemaal tevreden bent. Mocht je er samen met de behandelaar niet helemaal uitkomen? Vul dan het klachtenformulier in en dan kijken we samen naar een passende oplossing die jou uiteindelijk weer die lach op je gezicht bezorgt.

Afspraak maken

Wij helpen jou graag verder!

Wil je een adviesgesprek inplannen of heb je een andere vraag? Vul gemakkelijk onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op! Je mag uiteraard ook altijd direct bellen via 085 – 01 33 500

De kosten voor het adviesgesprek zijn landelijk vastgesteld door de NZa en bedragen in 2024 € 211,20 (€ 126,72 voor het opstellen van een behandelplan C012 en € 84,48 voor het maken van röntgenfoto’s X21). Je kunt de kosten voor het adviesgesprek voldoen aan onze cliëntenbalie met PIN.

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot (Noord-Brabant)

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden

Plan je adviesgesprek

Onze vestigingen

VieDenta Kliniek Oirschot
VieDenta Kliniek

Oirschot, Noord-Brabant

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
VieDenta Kliniek

Nieuw-Bergen, Limburg

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen