Onze zorgconsulentes zijn er voor jou!

Spoedgeval?

In geval van spoed buiten onze reguliere werktijden (doordeweeks na 17.00 uur en in het weekend), kun je contact opnemen met Tandarts spoedpraktijk Nijmegen.

Kosten adviesgesprek

De kosten voor het adviesgesprek zijn landelijk vastgesteld door de NZa en bedragen in 2023 €199,48 (€119,69 voor het opstellen van een behandelplan C012 en €79,79 voor het maken van röntgenfoto’s X21). Je kunt de kosten voor het adviesgesprek voldoen aan onze cliëntenbalie met PIN.

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek!

Wil je een adviesgesprek inplannen of heb je een andere vraag? Vul gemakkelijk onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op! Je mag uiteraard ook altijd direct bellen via 085 – 01 33 500

VieDenta Kliniek 
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

Binnenkort openen wij een tweede vestiging in Oirschot, Noord-Brabant

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Misschien is jouw vraag wel eens eerder gesteld!

Heb je een prangende vraag waar je het antwoord nog niet op hebt gevonden? Wellicht is je vraag al eens eerder gesteld. Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen binnen VieDenta Kliniek. Zoek snel uit of je vraag ertussen staat. Is dat niet het geval, dan helpen wij jou uiteraard graag verder!

 • Waar is VieDenta Kliniek gevestigd?

  VieDenta Kliniek is gevestigd op het volgende adres:

  Jeroen Boschstraat 10
  5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

  Binnenkort opent er een tweede vestiging in Oirschot, Noord-Brabant. Houd voor meer info de website en socials in de gaten.

 • Kan ik altijd in één keer behandeld worden?

  Wij proberen altijd zoveel mogelijk in één keer te behandelen, maar zijn afhankelijk van de soort behandeling die gaat plaatsvinden. Er zijn bepaalde behandelingen die eenmaal niet in één keer afgerond kunnen worden. In onze behandelplannen worden de stappen altijd uitgebreid uitgewerkt, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 • Wat is de wachttijd voor het inplannen van een narcosebehandeling?

  Wanneer wij het ondertekende behandelplan per post retour hebben ontvangen, kan de narcosebehandeling doorgaans binnen 4-6 weken ingepland worden.

 • Wat is de wachttijd voor het inplannen van een vervolgbehandeling?

  Wanneer wij het ondertekende behandelplan per post retour hebben ontvangen, kan de vervolgbehandeling doorgaans binnen 2-3 weken ingepland worden. Dit is uiteraard afhankelijk van de soort behandeling die plaats gaat vinden.

 • Wat is de wachttijd voor het inplannen van een adviesgesprek?

  Een adviesgesprek kan over het algemeen binnen 2-3 weken ingepland worden in onze kliniek.

 • Wanneer is VieDenta Kliniek geopend?

  VieDenta Kliniek is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Tussen 12.30 en 13.30 uur zijn wij telefonisch niet bereikbaar in verband met lunchpauze.

 • Welke tandartskosten worden vergoed door een aanvullende verzekering?

  Dit verschilt heel erg per zorgverzekeraar. Daarnaast bestaan er vaak ook nog verschillende niveaus in de aanvullende verzekering, waarbij het ene niveau meer vergoedt dan het andere. Om een duidelijk overzicht te krijgen van de kosten die vergoed zullen worden, raden wij aan om contact op te nemen met je eigen zorgverzekeraar.

 • Welk deel van mijn behandeling wordt vergoed door de verzekeraar?

  Dit verschilt heel erg per verzekeraar en is dus niet voor iedereen hetzelfde. Zodra jouw behandelplan is gemaakt, ontvang je daarbij een overzicht met de eventuele vergoeding vanuit jouw zorgverzekeraar. Om dit 100% te weten, raden wij je altijd aan om nog even contact op te nemen met je zorgverzekeraar.

 • Worden de narcosekosten vergoed door de zorgverzekeraar?

  Een narcosebehandeling wordt eigenlijk nooit vergoed door de zorgverzekeraar, omdat deze vindt dat een behandeling ook zonder narcose kan worden uitgevoerd. Voor een narcosebehandeling moet je rekening houden met een bedrag tussen de € 600,- tot € 1.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van de ingreep en de tijd die de tandarts en anesthesioloog nodig hebben.

Belangrijke downloads

Om jouw bezoek aan onze website en kliniek zo compleet mogelijk te maken, vind je hier enkele downloads, die van belang kunnen zijn voor jouw verdere traject.

Wij zoeken jou!

Ben jij er klaar voor om die volgende stap in de tandheelkunde te zetten? Wij zijn er in ieder geval klaar voor om jou snel te ontmoeten! Kijk snel welke job het beste bij jou past.

Solliciteer direct

Tandartsassistent(e)

VieDenta Kliniek groeit snel en is dan ook op zoek naar nieuwe collega’s die het enthousiaste en hechte team willen komen versterken. Daarom zijn wij op zoek naar een tandartsassistent(e) voor het team in Nieuw-Bergen.

 

Open sollicitatie

Bij VieDenta Kliniek zijn wij altijd op zoek naar nieuwe toppers! Wil je graag bij ons team komen werken, maar staat de juiste vacature er niet tussen? Stuur gerust een open sollicitatie en dan kijken we graag samen welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Openingstijden

 • Maandag:
  8:00 - 12:30
  13:30 - 17:00
 • Dinsdag:
  8:00 - 12:30
  13:30 - 17:00
 • Woensdag:
  8:00 - 12:30
  13:30 - 17:00
 • Donderdag:
  8:00 - 12:30
  13:30 - 17:00
 • Vrijdag:
  8:00 - 12:30
  13:30 - 17:00

VieDenta Kliniek is gevestigd op het volgende adres:
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

Binnenkort openen wij een tweede vestiging in Oirschot, Noord-Brabant