Iedereen een eigen dna, iedereen een eigen uniek gebit

Elk persoon in deze wereld is uniek en dat geldt ook voor het gebit. Waar de een van nature een goed gebit heeft, heeft de ander bij elke controle een gaatje. Een hoop factoren in een gebit zijn erfelijk bepaald, maar de gezondheid van een gebit gaat natuurlijk ook gepaard met iemands leefstijl.

In de tandheelkundige wereld bestaan er ook vele verschillende oplossingen voor een bepaald probleem. Om uit te zoeken welke oplossing het beste past bij iemands gebit, leefstijl en wensen, plannen wij dan ook altijd eerst een adviesgesprek.

 

Iedereen is uniek en verdient een persoonlijk behandelplan

Bij VieDenta Kliniek plannen we altijd eerst een adviesgesprek in met onze patiënten om vanuit dit gesprek een perfect op maat gesteld behandelplan met bijbehorende begroting te kunnen aanleveren.

Tijdens het adviesgesprek worden er foto’s van het gebit gemaakt (zowel röntgen als digitaal) en kijkt de tandarts even kort in de mond om de huidige staat van het gebit te kunnen vaststellen. Op deze manier weet de tandarts precies wat de situatie is en op welke manier dit het mooiste opgelost kan worden. Daarnaast vinden wij het ook erg belangrijk dat de patiënt alle wensen en vragen kan stellen aan de tandarts. Wij bezorgen onze patiënten graag weer die lach op hun gezicht en vinden het dan ook belangrijk dat ieders mening wordt gehoord.

Wanneer de tandarts een goed beeld heeft van het gebit, wordt er een behandelplan opgesteld dat past binnen de wensen en leefstijl van de patiënt. Op basis van de digitale foto’s die zijn gemaakt en het persoonlijke contact, kan de tandarts tevens een oplossing bedenken die het mooist bij iemands gezicht zal passen. Iedereen is uniek met een eigen uitstraling en iedereen verdient dan ook een persoonlijke oplossing.

Bij het behandelplan wordt ook altijd een begroting opgesteld. Deze begroting omvat precies de zaken die binnen iemands persoonlijke behandelplan gebruikt gaan worden en is dan ook 95% betrouwbaar (tijdens een behandeling kunnen er altijd situaties plaatsvinden die het uiteindelijke bedrag kunnen beïnvloeden, al wordt daar in de begroting wel rekening mee gehouden). Om patiënten vooraf dus geen verkeerde indruk te geven van de kosten, wordt deze begroting dus altijd pas meegegeven na een adviesgesprek.

 

Kosten tandheelkunde in heel Nederland gelijk

We struinen met zijn allen vaak het hele internet af om onze spullen voor de beste prijs te kunnen kopen. We vragen verschillende offertes op en zijn erg goed in het vergelijken van het grote aanbod dat er bestaat in ons land. Maar wist je dat dit voor tandheelkunde anders werkt?

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) bepaalt jaarlijks de behandelcodes en maximumtarieven voor tandheelkunde. Deze tarieven gelden voor elke tandartspraktijk in Nederland, dus zowel voor reguliere tandartspraktijken als voor een gespecialiseerd centrum zoals VieDenta Kliniek.

In de tandheelkunde is het dus vooral belangrijk om je keuzes te maken op basis van vertrouwen. Tijdens onze adviesgesprekken geven wij graag het vertrouwen aan onze patiënten om uiteindelijk die stap naar een mooie lach te durven zetten. Wij zijn transparant in het opstellen van onze behandelplannen en begrotingen en denken graag mee over de beste oplossing voor elk uniek persoon.

Neem contact met ons op

Benieuwd welke oplossing het beste past bij jouw gebit? Plan een adviesgesprek in met één van onze tandartsen en laat je inspireren!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden