Een oplossing voor jouw gebitsproblemen

Schaam jij je al jarenlang voor jouw gebit? Of ervaar je veel klachten en blijven je tanden en kiezen telkens afbreken? Alle tanden laten trekken en het plaatsen van een prothese ofwel kunstgebit kan een uitstekende oplossing voor jouw probleem zijn.

Plan je adviesgesprek

Een nieuw gebit in één dag!

Wanneer de tanden en kiezen niet meer te behouden zijn zullen deze verwijderd moeten worden. Natuurlijk hebben wij dé oplossing om niet zonder tanden en kiezen rond te lopen.

Voordat alle tanden en kiezen verwijderd worden, maken we afdrukken van de kaken. Met deze afdrukken zal er in ons eigen tandtechnisch laboratorium een kunstgebit gemaakt worden.

Het kunstgebit ligt klaar op de dag dat de tanden en kiezen verwijderd worden. Na de behandeling wordt deze meteen geplaatst en kan jij genieten van je nieuwe glimlach!

VieDenta Kliniek kunstgebit

Stapsgewijs een behandeling voor alle tanden trekken

Schaam jij je voor jouw gebit? Ervaar je veel klachten en blijven je tanden en kiezen afbreken? Alle tanden trekken en het plaatsen van een prothese kan een uitstekende oplossing voor jouw probleem zijn. Wij nemen je mee in de weg er naartoe!

Liever geen loszittend kunstgebit?

Liever een vast gebit? Dat kan! Bij VieDenta Kliniek werken de beste implantologen die jou kunnen helpen bij het maken van een klikgebit of een vastzittende brug op implantaten. Wil je meer weten over een vast gebit? Lees hier verder en bekijk hoe VieDenta Kliniek jou kan helpen!

VieDenta Kliniek All-on-4

Waarom je kiest voor een behandeling bij VieDenta Kliniek

  • Voor elk gebit een passende oplossing;
  • Behandelingen onder narcose in ons eigen narcosecentrum mogelijk;
  • Ontwerp en productie van het kunstgebit in eigen huis;
  • Geen lange wachtlijsten;
  • Persoonlijke aandacht en begrip voor jouw situatie.
VieDenta Kliniek intake

Zij gingen je voor!

Voordat je besluit om een behandeling te laten uitvoeren in onze kliniek, is het prettig om verhalen te lezen van anderen die jou voor zijn gegaan. Laat je inspireren door hun verhalen en zet die stap naar VieDenta Kliniek!

VieDenta Kliniek All-on-constructie

Elisee

Het is mooi om te zien dat er mensen zijn die hun vak verstaan en er iets moois van maken!

Natuurlijk zie je er een beetje tegen op je weet niet wat er allemaal gaat gebeuren, maar bij mij was het zo dat het niet zo goed ging met mijn voortand en de tanden ernaast. Dus samen met Willem de beslissing genomen.

...
96% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan!

Bianca

10/10

Ik ben onmiddellijk geholpen door het fantastische team van specialisten en assistenten. Stuk voor stuk vriendelijke en begripvolle mensen die doen wat in hun mogelijkheden ligt en fantastisch werk afleveren.

Altijd een advies op maat

Bij VieDenta Kliniek streven wij ernaar om iedereen weer die glimlach op het gezicht te geven. Onze specialisten gaan graag met je in gesprek en geven jou een passend advies, dat precies past bij jouw wensen.

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot (Noord-Brabant)

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden

Persoonlijke aandacht

Onze vestigingen

VieDenta Kliniek Oirschot
VieDenta Kliniek

Oirschot, Noord-Brabant

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
VieDenta Kliniek

Nieuw-Bergen, Limburg

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen