Heb je een kunstgebit, waarbij je telkens bang bent dat deze losschiet als je net iets te uitgebreid lacht of bijvoorbeeld in een appel bijt? Of kun je maar niet wennen aan de gehemelteplaat van je kunstgebit in de bovenkaak? Wellicht biedt een klikgebit een goede oplossing. Een klikgebit klikt vast op implantaten die in de boven- of onderkaak worden geplaatst. Je kunstgebit heeft op deze manier meer houvast, waardoor deze veel minder snel los kan schieten. Bij een klikgebit in de bovenkaak is er bovendien geen gehemelteplaat meer nodig, aangezien de prothese houvast heeft op de implantaten in plaats van het gehemelte. Eten, praten en uitgebreid lachen worden weer vanzelfsprekend en leuk!

Wist je dat een klikgebit vaak grotendeels wordt vergoed vanuit de basisverzekering?

Ouder stel dat geniet van kop koffie en gebak

Bij VieDenta Kliniek hebben we ons eigen tandtechnisch laboratorium in huis. Op deze manier verkorten we de lijnen en kan werk sneller afgeleverd worden. Zo ben je het kunstgebit voor reparaties of aanpassingen niet langer kwijt dan nodig is. Door een snelle schakeling tussen de tandarts en tandtechnicus bieden wij maatwerk van een hoge kwaliteit en ben jij bij onze kliniek in goede handen.

Door de huidige verbeteringen in de tandtechniek, zie je vaak het verschil tussen een natuurlijk gebit en kunst- klikgebit niet eens. Binnen ons eigen tandtechnisch laboratorium wordt naast het comfort ook erg veel aandacht besteed aan de esthetiek van een klikgebit; wat past bij jouw gezicht en welke kleur tanden wens je zelf? We kijken er graag uitgebreid naar om een passende oplossing voor jou te bedenken.

Tandtechnicus werkend in tandtechnisch laboratorium

Denk je: Wauw, dit is wellicht dé oplossing voor mij? Wij plannen graag een afspraak met je in om de mogelijkheden te bekijken en vervolgens alles uitgebreid met je te bespreken. Wanneer jouw kaak geschikt is voor implantaten, verzorgen wij de aanvraag voor een machtiging bij de zorgverzekeraar. Zodra deze is goedgekeurd, gaan wij graag aan de slag om een prachtig klikgebit en daarmee een fantastische glimlach te realiseren.

VieDenta Kliniek - Esthetische perfectie

Onze expertise

Wij gunnen jou die stralende lach en kijken altijd naar de oplossing die het beste past bij jouw gebit, maar ook zeker bij jouw wensen. Elk gebit is uniek en heeft een eigen behandeling nodig. Het is vooraf dan vaak ook lastig in te schatten welke oplossing het beste gaat zijn voor jouw gebit. Benieuwd wat wij nog meer aanbieden in onze kliniek? Je vindt het hier!

Klikgebit

Klikgebit

Eindelijk weer genieten van heerlijk eten en voluit kunnen lachen zonder losschietend gebit? Bij VieDenta Kliniek ontvang je jouw klikgebit van de hoogste kwaliteit. Doordat de klikgebitten in ons eigen tandtechnisch laboratorium worden gemaakt, bieden wij kwaliteit van het hoogste niveau en kunnen kleine aanpassingen snel gedaan worden. Onze implantologen hebben jarenlange expertise op het gebied van klikgebitten en helpen jou graag aan een perfecte oplossing!

Icoon all-on-constructie

All-on-constructie

Heb je last van een gebit waarin tanden en kiezen ontbreken, maar wil je toch kunnen genieten van een stralend en natuurlijk gebit? Dan is een all-on-constructie de meest natuurgetrouwe en comfortabele oplossing voor het vervangen van alle tanden en kiezen. Onze tandartsen hebben jarenlange ervaring op het gebied van de verschillende behandelingen en bieden jou dan ook de beste behandeling op maat.

Implantaat plaatsen

Implantaten

Een implantaat vervangt de wortel van je tand of kies, waarop een vervangende tand, kies of prothese geplaatst kan worden. Wanneer er tanden en/of kiezen ontbreken in je gebit, kun je door middel van kronen, bruggen of een klikgebit op implantaten weer genieten van een volledige glimlach.

Kies bij VieDenta Kliniek voor een comfortabele en mooie oplossing met kronen en bruggen.

Kronen en bruggen

We willen allemaal een gebit dat er mooi uitziet en ook nog eens gezond en functioneel is. Wanneer je een beschadigde tand of kies hebt, kan dit opgelost worden met een kroon of brug. Kies je ervoor om jouw kronen of bruggen bij VieDenta Kliniek te laten plaatsen, dan kies je voor hoogstaande kwaliteit. De kronen en bruggen worden in ons eigen tandtechnisch laboratorium gemaakt, waardoor wij kunnen garanderen dat je maatwerk van de hoogste standaard ontvangt.

VieDenta Kliniek bezorgt jou graag weer die lach op het gezicht. Het is jouw leven én jouw lach!

Porseleinen facings

Ben je ontevreden over je gebit (door scheve tanden, spleetjes, afgebroken stukjes tand etc.)? Dan bieden porseleinen facings een mooie en duurzame oplossing. Wij denken graag met je mee om de best mogelijke oplossing voor jouw gebit te bedenken.

Narcose

Narcose

Zie je erg op tegen je behandeling bij de tandarts? Wellicht is een behandeling onder narcose een optie! De tandartsen bij VieDenta Kliniek zijn gespecialiseerd in het behandelen van mensen onder narcose. Ons team stelt je graag op je gemak en zorgt ervoor dat jij weer wakker wordt met een mooi en stralend gebit!

Icoon controle tandarts

Angsttandarts

Ben je bang voor de tandarts? Weet dat je niet de enige bent! In Nederland zijn er zo’n 800.000 mensen die door angst een bezoek aan de tandarts jarenlang uitstellen. Bij VieDenta Kliniek kijken wij verder dan je behandeling. Onze angsttandartsen hebben jarenlange ervaring en helpen jou graag om die glimlach weer op je gezicht te brengen.